26 / 07 / 2024

Emekliye kademeli zam atağı! Zam tablosu netleşti!

Emekliye kademeli zam atağı! Zam tablosu netleşti!

Milyonlarca emeklinin gelirini artıracak Temmuz zammı için ayrıntılar belli oluyor. Tüm emeklileri rutin zamlarının yanında ayrıca ilave iyileştirme de bekliyor. Ek artışların ayrıntıları merak edilirken, yeni TBMM’nin ilk gündemlerinden biri de bu konuya dair yasal düzenleme olacak.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Minimum memur maaşı 22 bin lira yapılırken, bekar memur göz önünde bulundurulduğu zaman yüzde 107.5 seviyesinde evli ve çocuklu dikkate alındığı zaman da yüzde 85 oranında bir artış söz konusu olacak. Fakat artış tüm memurlar için aynı düzeyde olmayacak. Refah payıyla beraber minimumdan yukarıya doğru bir düzenleme olacak.

 Emekliye kademeli zam atağı! Zam tablosu netleşti!

SEYYANEN + REFAH PAYI

Masaya gelen bir formül doğrultusunda, tüm memurlara 5 bin lira seyyanen artış ve refah payı ile beraber yüzde 45 oranına varan zam söz konusu olabilecek. Bu formül kapsamında, oransal zam memurlar arasında farklı olabilecek.

Minimum aylığı alan memurun geliri 5 bin lira seyyanen artış ve yüzde 45 oranında zamla beraber 22 bin lira bandına yükselecek. Fakat çeşitli formüller de masaya yatırılacak.

Gerçekleştirilecek bu düzenleme memur emeklilerine de uygulanacak. Aylıklara nasıl yansıyacağı düzenlemenin açıklanmasıyla beraber netleşecek. Düzenlemenin ayrıntıları da en geç 3 Temmuz tarihinde kesinleşecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nde çalışmak isteyenlere müjde! KPSS şartı aranmıyor! Son başvuru tarihi 25 Mayıs!

100 bin işçiye kadro müjdesi! Bakan Bilgin açıkladı! Detaylar tek tek belli oldu!

Kurbanlık fiyatları belli oldu! Dana, koyun ve koç fiyatları ne kadar oldu?

Geri Dön