30 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte sözleşmeye ilişkin tüm detaylar...



Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap için Yüklenici AHES İnş. Tic. ve San. A.Ş. & MİSEK İnş. Tic. San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile 4 Ağustos 2022 tarihinde sözleşme imzalandı.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap için sözleşme bedeli 1 milyar 250 milyon TL olarak açıklandı. 

Emlak Konut Vadi Evleri; sunduğu imkânları, yanı başındaki Hoşdere Milllet Bahçesi’nin doğası ve ulaşım kolaylığıyla dikkatleri çekiyor. Villa ve daire konseptli evleriyle konforlu ve huzur dolu bir yaşam sunan Vadi Evleri projesinde fitness salonu, sauna, yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Emlak Konut Vadi Evleri’nde 3+1’den 5+1’e kadar değişen seçeneklerde villa ve daireler yer alıyor. 

Proje, İstanbul Havalimanı'na, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne, Hoşdere Millet Bahçesi'ne, hastanelere, üniversitelere ve AVM'lere yakın konumda yükseliyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması: 

Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici AHES İnş. Tic. ve San. A.Ş. & MİSEK İnş. Tic. San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile 04.08.2022 tarihinde imzalanmıştır.

Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap tasfiye edildi!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap için 5 firmadan teklif!


Geri Dön