28 / 04 / 2024

Enerji faturaları sabitlenecek

Enerji faturaları sabitlenecek

İngiltere'de yeni hükümet, enerji faturalarında hane başına ortalama 1000 sterlin  tasarruf sağlayacak destek paketini açıkladı. İngilizleri sokağa döken enerji faturalarında fiyat garantisi verilecek ve faturalar sabitlenecek.



İngiltere'de Boris Johnson'dan boşalan başbakanlık koltuğuna oturan Liz Truss, 1 Ekim'den itibaren enerji fiyatlarının sabitleneceğini söyledi. 

Avam Kamarası’nda yaptığı konuşmada “Bu haftanın başlarında, Birleşik Krallık’taki ailelerin ve işletmelerin karşılaştığı yüksek enerji fiyatlarıyla ilgileneceğime söz verdim ve bugün bu sözümü yerine getiriyorum” şeklinde konuşan Truss, "Hükümet, insanlara enerji faturalarında indirim sağlayacak, enflasyonu frenleyecek ve büyümeyi artıracak yeni bir enerji fiyat garantisi sunmak için hemen harekete geçiyor" dedi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön