01 / 05 / 2024

ERA Girişimcilik Günleri'nde Mehmet Auf sürdürülebilir kazancı anlatacak!

ERA Girişimcilik Günleri'nde Mehmet Auf sürdürülebilir kazancı anlatacak!

ERA Türkiye, sektördeki deneyim ve tecrübelerini, eğitimci ve konuşmacı Mehmet Auf’un da katılımı ile gerçekleştireceği “ Girişimcilik Günleri ”nde kariyer ve yüksek kazanç hedefleyen girişimcilerle paylaşacak...



Gayrimenkul sektöründe dünyanın ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen lider markalarından biri olan ERA Türkiye, “Girişimcilik Günleri” ile kariyer ve yüksek kazanç hedefleyen girişimcileri desteklemeye devam ediyor. ERA Türkiye, 28 Kasım 2013 Perşembe günü Martı Otel’de gerçekleştirilecek ‘Sürdürülebilir Kazanç’ temalı “Girişimcilik Günleri”nde, sektörel bilgi ve deneyimlerini paylaşmanın yanı sıra konusunda uzman isimlerle katılımcıları bir araya getirecek. 

 “Girişimcilik Günleri”nde bu ay ‘Sürdürülebilir Kazanç’ tartışılacak

Girişimcilerin kariyer hedeflerine katkıda bulunmayı misyon edinen ERA Türkiye’nin düzenlediği “Girişimcilik Günleri”nin konuğu Mehmet Auf olacak. Mehmet Auf ‘Sürdürülebilir Kazanç’ konulu seminerde girişimcilerin yetkinliklerinin neler olması gerektiği ve kazançlarının sürdürülebilir kılınmasını sağlayacak ipuçları ile yol gösterecek. 

Türk gayrimenkul sektöründeki hızlı ve pozitif yöndeki gelişmelerle, gayrimenkul danışmanlığı sektöründe nitelikli hizmetin öneminin gün geçtikçe arttığını belirten ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; “ERA Türkiye olarak sektöre katma değer kazandırmak amacıyla düzenli olarak “Girişimci Günleri”ni gerçekleştiriyor ve az sermaye ile karlı bir iş kurmak isteyenlere destek oluyoruz. ERA Türkiye’nin uluslararası deneyimlerinden oluşan başarı modellerimizi franchise ağımıza katılan tüm yatırımcılarımıza aktarıyoruz. Girişimcilere, “az sermaye ile yüksek kazanç” söylemini gerçek kılan yol haritası sunuyor, işlerinde kalıcı ve istikrarlı bir büyüme vaat ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinliklerle de girişimcilere farklı bir bakış açısı sunarak sürdürülebilir gelişimi hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.  



Geri Dön