18 / 05 / 2024

Erdoğan'dan açıkladı! İşte TOGG fiyatları ve satış tarihi...

Erdoğan'dan açıkladı! İşte TOGG fiyatları ve satış tarihi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TOGG hakkında açıklamaları sonrasında TOGG fiyatları ve satışa çıkacağı tarih gündeme geldi.



'TÜRKİYE YÜZYILININ İLK FOTOĞRAFI''

Sizler milletimizle birlikte Nuri Demirağ'ın, Nuri Killigil'in, Vecihi Hürkuş'un ve Şakir Zümre'nin mirasını onurlandırdınız. Dün Ankara'da Cumhuriyetimizin yeni asrına damga vuracak Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun müjdesini paylaştık. Türkiye Yüzyılı'nın ilk fotoğrafı da burada hizmete açtığımız tesistir.

Yanında durduğumuz araçtır. Biz bu ürüne otomobil diyoruz. Ama üreticileri Togg'u akıllı cihaz olarak tarif ediyor. Türkiye'nin yerli ve milli otomobilin üretileceği Togg Gemlik Kampüsü'nün ve akıllı cihazlarımızın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Binlerce yıldır en çetin engelleri aşarak varlığını sürdürmüş, adeta feleğin çemberinden geçerek devletini kurmuş milletiz. Cumhuriyetimizin ilk yıllarına da I. Dünya Savaşı'nın tüm yükünü sırtlanmış, savaşlardan yorgun düşmüş, kaynakları tükenmiş ülke olarak girdik.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Erdoğan dan açıkladı! İşte TOGG fiyatları ve satış tarihi...

''FİYAT VE SİPARİŞLER ŞUBATTA''

Yeni nesil bir girişim olan Togg aracısız şekilde vatandaşlarımızla buluşacak. Tıpkı diğer yeni nesil araç üreticileri gibi Togg'da dijital ve fiziksel deneyimi birleştirerek çözmeye karar verdi. Vatandaşlar siparişlerini Şubat'ta verebilecekler. Ön satış ve sipariş şartları da yeri gelince açıklanacak.

TOGG NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Togg'un fiyatlarının piyasa şartlarında rekabetin de sağlanacağı şekilde tespit edileceğine babayiğitlerle karar vereceğiz. Önümüzdeki senenin Mart ayında pazara çıkacak ürünün bugünden fiyatının ilanı mümkün değildir. Sanıyorum Şubat ayında Togg'un fiyatı açıklanacaktır. Hiç telaşa gerek yok.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 31 Ekim 2022 tarihinde saat 23.16'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.60 Türk Lirası, euro 18,40 Türk Lirası, altının gramı ise 981 Türk Lirası değerinde.

İşte Nebati'nin düşük enflasyon için açıkladığı tarih!

Selçuk Geçer asgari ücrette beklediği rakamı açıkladı!

İslam Memiş dolar için bu kez saat verdi!


Geri Dön