04 / 05 / 2024

Esnaf kredisinde son durum! Halkbank kredisi şartları...

Esnaf kredisinde son durum! Halkbank kredisi şartları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Esnaf Destek Kredi Paketi'nin detayları ortaya çıkmaya başladı. İşte esnaf ve zanaatkarlara 100 milyar, 60 ay vade ve yüzde 7.5 faiz oranlı esnaf destek paketi hakkında merak edilen detaylar...



KOSGEB MEZUNU KREDİSİ!

KOSGEB girişimcilik eğitimini tamamlayan yaşı 35’i aşmamış kimselere 300 bin TL’ye kadar, sıfır faizli, 5 yıl vadeli genç girişimci kredisi kullandırılacak. Diğer tüm işletme kredileri ise 5 yıl vadeli olarak yıllık yüzde 7.5 faizle ve üst limiti 500 bin liradan kullandırılacak.

KREDİLER HALK BANKASI'NDAN!

Tüm bu kredileri uygun şartları taşıyan esnafa Halk Bankası verecek. 

Kömür fiyatlarına yüzde 60 indirim yaptı! "Yine de kar ediyoruz!"

Anlaşma sağlandı! 15 bin 500 TL promosyon...

Asgari ücret için rakam verdi: 8.500 TL...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön