28 / 04 / 2024

1.20 faizli konut kredisinde son durum ne? Düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 

1.20 faizli konut kredisinde son durum ne? Düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 

1.20 faizli konut kredisindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 1.20 faizli konut kredisinde son durum ne?



Konut kredisi kampanyaları pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, düşük faizli konut kredisi çıktı mı, düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? soruları ev almak isteyenlerin de gündeminde yer alıyor. 

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler söz konusu kampanyanın başlayacağı tarih ile ilgili araştırmalar yapıyor. Verilen bilgilere göre, 1.20 faizli olacağı tahmin edilen konut kredisi ile ilgili detaylar da yavaş yavaş belli oluyor.

1.20 faizli konut kredisindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 1.20 faizli konut kredisinde son durum ne? Düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? İşte yeni bir konut sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği söz konusu kampanya ile ilgili detaylar...

1.20 faizli konut kredisinde son durum ne? Düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 

NE KADAR KREDİ VERİLECEK?

Milliyet'te yer alan habere göre, örnek olarak  5 milyon TL’ye kadar ekspertiz değeri olan bir konut için verilecek olan kredi 2 milyon TL seviyelerindeyken, yeni yapılacak bu düzenlemede en azından bu oranın yüzde 80’lere yükseltilmesi bekleniyor. 

VADE SÜRESİ NE KADAR OLACAK?

Yine pek çok kişinin gündeminde yer alan konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, söz konusu kredi kampanyasında özellikle kalıcı mortgage denilen ve 120 ay dışında 15 sene yani 180 aya kadar bir vadelendirme bekleniyor.

FAİZ ORANI NE KADAR OLACAK?

Ev almak isteyenlerin yakından takip ettiği konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, özellikle özel bankalarda aylık 3'e kadar çıkan konut kredileri faiz oranlarının çok net belli olmasa da 1.20-1.50 aylık faiz oranı seviyelerine düşmesi bekleniyor.

DÜŞÜK FAİZLİ KONUT KREDİSİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, düşük faizli konut kredisi kampanyasının yeni yılı bulması bekleniyor. 

Ankara'ya 4 milyar 750 milyon TL'lik dev yatırım! Bu bölgelere resmen piyango vurdu!

Kirada fahiş zamlar son buluyor! Dijital kayıt sistemi geliyor!

GYODER Başkanı Kalyoncu, kiraları düşürecek yeni konut modelini duyurdu!


Geri Dön