22 / 05 / 2024

Et fiyatlarına indirim mi geliyor? Uzmanlardan çarpıcı yorumlar geldi

Et fiyatlarına indirim mi geliyor? Uzmanlardan çarpıcı yorumlar geldi

Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü olan Mustafa Kayhan, Ankara'daki marketlere gereksinim duydukları miktarda karkas et temin edeceklerini ifade etti. İşte detaylar...



FİYATLARI TEKRAR 200 TL'NİN ALTINA DÜŞECEK

Ankara PERDER Başkanı Ramazan Gülhan, Ankara'da icraat gösterdikleri 500'ün üstünde mağaza ile et ücretlerindeki son zamandaki çıkışa dair değerlendirmelerde bulundu. Gülhan, son birkaç ay içerisinde et ücretleinin yükseldiğine dikkat çekerek, İstanbul'daki müdahalenin yerinde olduğunu ifade etti.

Ankara halkına daha makû ücretlerle et satışı yapabilecek olmanın mutluluğunu paylaşan Gülhan, kıyma için 190 TL, kuşbaşı için ise 210 TL gibi daha uygun ücretlerle hizmet vermeyi planladıklarını ifade etti. Bu vesile ile Ankara halkının bütçesine katkıda bulunacaklarını ve daha fazla vatandaşın et tüketebileceğini ifade etti.

 Et fiyatlarına indirim mi geliyor? Uzmanlardan çarpıcı yorumlar geldi

Gülhan ayrıca, İstanbul'daki müdahalenin et ücretlerine pozitif etkisi olduğunu belirterek, Ankara'da da benzer müdahalelerin yapılmasını ve bu vesile ile et ücretlerinin daha da düşmesini beklediklerini sözlerine ilave etti.

Ünlü ekonomistten korkutan tahmin! 1 dolar kaç TL olacak?

Anlaşmaya varılmazsa 69 milyar dolara mâl olabilir! Dünyaca ünlü oyuna erişim kısıtlanabilir

Elon musk'a milyar dolarlık dava! Bu sefer büyük zarara uğrayabilir 


Geri Dön