01 / 05 / 2024

Euro bugün ne kadar? Canlı 9 Şubat Euro/TL kuru canlı alış satış fiyatları kaç TL?

Euro bugün ne kadar? Canlı 9 Şubat Euro/TL kuru canlı alış satış fiyatları kaç TL?

Canlı euro alış ve satış fiyatları, yatırımcılar ve Euro almayı düşünenler tarafından merak ederken ''Euro ne kadar, canlı alış-satış fiyatları kaç TL? sorularını araştırıyor. Peki Euro bugün ne kadar? Canlı 9 Şubat Euro/TL kuru canlı alış satış fiyatları kaç TL?



AVRUPA MERKEZ BANKASI BAŞKANI LAGARDE AÇIKLADI!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, enflasyona karşı ECB'nin faizleri istikrarlı bir şekilde artırma patikasına devam edeceğini söyleyerek, "Henüz işimizin bitmediğini biliyoruz." dedi.

Lagarde, ECB Yönetim Konseyi Toplantısı'nın "tarihi" faiz artırımından sonra Frankfurt'ta düzenlenen basın toplantısında kritik değerlendirmelerde bulundu.

Euro bugün ne kadar? Canlı 9 Şubat Euro/TL kuru canlı alış satış fiyatları kaç TL?

Lagarde, konuşmasına başlamadan önce, 1 Ocak'ta Avro Bölgesi'ne katılan 20. ülke olan Hırvatistan'ı kutladı. ECB Yönetim Konseyi'nin bankanın üç temel politika faizini 50 baz puan artırdığını hatırlatan Lagarde, bunun enflasyon oranını orta vadeli hedef olan yüzde 2'ye indirmeyi hedeflediğinin altını çizdi.

Yüksek enflasyonun harcamaları ve üretimi azalttığını açıklayan Lagarde, tedarik zincirindeki dar boğazların kademeli olarak gevşediğini ve ekonominin beklenenden daha dirençli kalarak gelecek çeyreklerde toparlanacağını belirtti.

Dolar euro, borsa altın!.. Ocak ayında yatırımcısına en fazla kazandıran hangisi oldu?

Avrupa Merkez Bankası Başkanı kararını verdi! Euro için rota oluşturuldu! Euro tam olarak böyle olacak

Geri Dön