Ekonomi

Euro, dolara karşı! Euro öyle bir atak yaptı ki görenler inanamıyor! Son dakika euro kuru 18 Mayıs 2022

Euro paritesi dolar karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Euro bugün güne yukarı yönlü başlarken euro TL'deki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç lira oldu? İşte son dakika euro kuru 18 Mayıs 2022...jpg'/> Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcılar ve  euro almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor

 

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcılar ve  euro almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Euro Mayıs ayında 50 baz puan artıran Fed’in Haziran ayında  da aynı oranda faiz artırmasına kesin gözüyle bakılırken fiyatlamalar da yüksek oranda gerçekleşti.

Avrupa Merkez Bankası'nın Temmuz ayında yapacağı faiz kararı Euro kuru üzerinde etkili olacak ve fiyatları daha da yükseltecek.

Gelen şahin açıklamalar sonrasında euro TL yükselişe geçti. Peki euro kaç lira? Euro ne kadar oldu? İşte son dakika euro kuru 18 Mayıs 2022...

EURO KURUNDA SON DAKİKA 18 MAYIS 2022!

Euro TL  dün güne alış fiyatı 16,30 TL, satış fiyatı ise 16,39 TL seviyesinde başladı. Euro TL bugün ise güne alış fiyatı 16,61 lira, satış fiyatı 16,73 lira seviyesinde başladı. 

Euro güç gösterisi yapıyor! Euro, şahin açıklamalar sonrası yükselişe geçti!

O gün geldi; gram altın, euro ve dolar şahlanıyor! Altın kahini İslam Memiş tam on ikiden vurdu!

Euro fırtınalar kopartmaya geliyor! Euro alın kenara atın! Euro kurunda son dakika!