28 / 04 / 2024

Ev hanımlarına aylık 1100 lira ödeme yapılacak! İsteyen tek seferde 13.200 TL alabilir!

Ev hanımlarına aylık 1100 lira ödeme yapılacak! İsteyen tek seferde 13.200 TL alabilir!

Ev hanımları için yeni destek programı duyuruldu. Bu programa göre ev hanımları tek seferde 13.200 TL alabilecek.



Devlet, sosyal güvencesi olmayan ve çalışmayan ev hanımlarına yönelik çeşitli projeler sunmaktadır. Aylık 1100 lira ödeme desteği sağlanan proje yalnızca ev hanımlarına sunulmaktadır. Destek programına başvuran ev hanımları yatırılan nakitleri PTT üzerinden anlık olarak çekebilmektedirler. Peki ev hanımları için sunulan destek programına başvuru nasıl yapılır? Başvuru şartları nelerdir? Merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

Ev hanımlarına aylık 1100 lira ödeme yapılacak! İsteyen tek seferde 13.200 TL alabilir!

Ev hanımları için 1100 TL yardım programı

Ev hanımları, resmi olarak bir iş yerinde çalışanlar gibi görünmese de, ailelerinin tüm bakımını üstlenerek sayısız iş yapmaktadırlar. Bu işler arasında, eş ve çocuklara psikolojik destek sağlamak, evin temizliğini yapmak, yemek hazırlamak ve çocuklara öğretmenlik yapmak da yer almaktadır.

Devlet, ev hanımlarının yaptığı bu işleri dikkate alarak, onlara destek olmak amacıyla 12 ay boyunca yapılan 1.100 TL'lik ödeme programı sunmaktadır. 2023 yılında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan ev hanımlarına yönelik sosyal yardım ödemesi, birçok kalemi de içeren zamlarla birlikte 1.100 TL olarak belirlendi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön