11 / 05 / 2024

Ev hanımlarına aylık 1100 lira ödeme yapılacak! İsteyen tek seferde 13.200 TL alabilir!

Ev hanımlarına aylık 1100 lira ödeme yapılacak! İsteyen tek seferde 13.200 TL alabilir!

Ev hanımları için yeni destek programı duyuruldu. Bu programa göre ev hanımları tek seferde 13.200 TL alabilecek.



Ev hanımlarına aylık 1100 lira ödeme yapılacak! İsteyen tek seferde 13.200 TL alabilir!

Ev hanımlarına yönelik sunulan yardım programına başvuru şartları nelerdir?

Devlet tarafından sağlanan 1.100 TL destek ödemesi, yalnızca ev hanımlarına yönelik olarak sunuluyor. Ancak bu ödeme için belirli başvuru şartları bulunuyor. Ev hanımı olarak tanımlanan kadınların, herhangi bir işyerinde sigortalı olarak çalışmıyor olmaları gerekiyor.

Ayrıca, sosyal güvencesi bulunmayan ev hanımları için ödeme yapılabilmesi için hane gelirinin kişi sayısına göre düşmesi gerekiyor. Bu düşüş, hane gelirinin üçte biri oranında olmalıdır.

Ev hanımları, sosyal yardım ödemeleri için PTT veya Kaymakamlıklar aracılığıyla başvuruda bulunabilirler. Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları da başvuru sürecinde yardımcı olabilirler. Ancak, ev hanımları için en kolay ve hızlı başvuru yöntemi, herhangi bir zamanda ve saatte yapılabilen e-Devlet üzerinden başvuru yapmaktır. Başvuru işlemleri için http://www.turkiye.gov.tr/ashb-sosyal-ekonomik-destek-on-basvuru adresi kullanılabilir. Tek seferlik veya aylık ödemeler için yapılan başvuruların e-Devlet üzerinden gerçekleştirilmesi, ev hanımlarının işlemlerini kolaylıkla tamamlamalarını sağlayacaktır.

Devlet ev hanımlarına 1000 TL verecek! Bu şartları taşıyorsanız bayramdan önce alabilirsiniz!

Bakanlıktan ev hanımlarına müjdeli haber! Tam 500 TL harçlık verilecek, işte detaylar!

Evde çalışmak isteyenlere o kurumdan destek! Bakın bunları yaparak ayda 6 bin kazanabilirsiniz!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön