28 / 04 / 2024

EYT başvurusunda flaş detay! Mağdur olmamak için bunu yapın

EYT başvurusunda flaş detay! Mağdur olmamak için bunu yapın

Emeklilik başvurusu yapacak çalışan EYT'lilerin dikkat edeceği iki önemli detay var. Birincisi işverene verilecek evrak ve dilekçe, ikincisi işten ayrılacağı tarih olarak karşımıza çıkıyor. Mağdur olmamak için bu ayrıntıya dikkat!



Milyonlarca vatandaş için emeklilik yolunu açan EYT düzenlemesinin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından yoğun bir başvuru süreci de başladı. Prim ve yılını tamamlayan her EYT'li yaş şartına bakılmadan emekli olabiliyor. 

Öncelikle primini ve yılını tamamlamış olan 2 milyon 250 bin EYT'linin emekli olması beklenmekte. Bu vatandaşlar başvurularını da yapıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön