29 / 04 / 2024

EYT düzenlemesi rafa mı kalkıyor? Muhalefetten dikkat çeken EYT mesajları

EYT düzenlemesi rafa mı kalkıyor? Muhalefetten dikkat çeken EYT mesajları

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin dikkat çeken EYT yanıtının ardından İyi Parti Genel Başkanı'ndan da ilginç bir paylaşım geldi. Anadolu Ajansı'nın haberi ise "EYT'lilerin hevesi kursağında mı kalacak?" sorusunu gündeme getirdi.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in EYT düzenlemesiyle ilgili 1999 yılı öncesi ait belgelerin ve kayıtların olmadığını açıklamasının ardından "EYT acaba Aralık ayında çıkmayacak mı?" sorusu gündeme gelmişti. Arkasından Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin bir muhabirin EYT'ye ilişkin soruyu "EYT, EYT mi?" şeklinde yanıtlamasının ardından bu konunun Hazine'nin gündeminde olmadığı düşüncesi iyice güçlendi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön