13 / 05 / 2024

EYT'de kritik detaylar! EYT Kanunu çıkmadan ve çıktıktan sonra neler yapılmalı? Bu haberi mutlaka okuyun!

EYT'de kritik detaylar! EYT Kanunu çıkmadan ve çıktıktan sonra neler yapılmalı? Bu haberi mutlaka okuyun!

Milyonlarca vatandaşın gözü kulağı yarın Meclis’ten gelecek haberlerde olacak. EYT düzenlemesinin yarın TBMM’ye sunulması bekleniyor. Peki, EYT yasası çıkınca neler yapmanız gerektiğini biliyor musunuz? İşte uzmanından yanıtları…



Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili düzenlemenin yarın Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) sunulacağı bildirildi. Yasa teklifinin şubat ayında yasalaşması ve 1 Mart’tan itibaren de emekliliğe hak kazananların maaşlarını alması bekleniyor.

EYT de kritik detaylar! EYT Kanunu çıkmadan ve çıktıktan sonra neler yapılmalı? Bu haberi mutlaka okuyun!

EYT ile ilgili kanunun, Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından gerekli koşulları sağlayanlar, SGK’ya başvurup aylık tahsis talebinde bulunabilecek.

Peki EYT'den önce ve EYT'den sonra neler yapılması gerekiyor? Akşam Gazetesi'nden Okan Güray Bülbül'ün köşe yazısında, bu soruları yanıtladı. İşte, Bülbül’ün köşe yazısından bazı detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön