17 / 05 / 2024

EYT'liler dikkat! Tarihi resmen Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Duyan EYT'liler havalara uçtu!

EYT'liler dikkat! Tarihi resmen Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Duyan EYT'liler havalara uçtu!

EYT de mutlu sona mı ulaşılıyor? Yaklaşık iki milyon kişiyi ilgilendiren konunun bu hafta içinde çözülerek yeni yıla kalmaması hedefleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Arzumuz EYT'yi yılbaşından önce gündemimizden çıkarmak” dedi.



EYT BU HAFTA BİTİYOR

“Çalışanlarımızın, emeklilikle ilgili beklentilerini karşılayacak hazırlığı yakında tamamlıyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Arzumuz EYT'yi yılbaşından önce gündemimizden çıkarmak” diye konuştu. Böylelikle EYT konusunun bu hafta içinde bitirilmesi planlanıyor.

Enflasyonu 2023 sonuna kadar yüzde 30'un altına düşürmek istediklerini ifade eden Erdoğan, “Amacımız 2024'te ülkemizi yeniden tek haneli enflasyon rakamlarına kavuşturmak” şeklinde konuştu.

EYT liler dikkat! Tarihi resmen Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Duyan EYT liler havalara uçtu!

ENFLASYONDA 2024 HEDEFİ

Erdoğan, “Ek göstergeden sözleşmelilerin kadroya alınmasına kadar pek çok taleplerini çözdüğümüz çalışanlarımızın emeklilikle ilgili beklentilerini karşılayacak hazırlığı da yakında tamamlıyoruz İnşallah bu meseleyi de yılbaşından önce arzumuz gündemden çıkartmak. Amacımız bir sonraki yıl, yani 2024’te ülkemizi yeniden tek haneli enflasyon rakamlarına kavuşturmak. Özellikle Türkiye’yi yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla büyütmektir. Onun için de ülkemizin tüm potansiyelini sonuna kadar kullanıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının ardından gözler yeni yıl öncesinde gelecek müjdeye odaklandı. Öte yandan EYT meselesiyle ilgili açıklamanın yarın yapılabileceği öngörülüyor.

EYT’yi bekleyenler dikkat! Emekli maaşları düşük mü olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT’liler, kadro gözleyen kamu çalışanları ve zam bekleyen emeklilere seslendi

EYT'de kritik gün! EYT düzenlemesindeki yaş şartı buz kestirdi! Şimdi bakın!

Bu şartları taşıyanlar dikkat, EYT'siz emekli olabiliyor! İşte tüm koşulla

Geri Dön