12 / 05 / 2024

Fadıl Akgündüz tutuklandı!

Fadıl Akgündüz tutuklandı!

349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut'un bugünkü duruşmada tutuklanmalarına karar verildi.



650 MİLYON MARKLA ORTADAN KAYBOLMUŞTU

Verilen detaylara göre, Almanya'daki bazı Türk vatandaşlarını yüksek kâr payı vaadiyle kandırarak, toplamda 650 milyon mark toplayıp ortadan kaybolduğu" iddiasıyla hakkında dava açılan ve 2003 yılında tutuklu olarak yargılanan Akgündüz, 15 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere kefaletle serbest bırakılmıştı.

Fadıl Akgündüz tutuklandı!

DAVASI ZAMAN AŞIMINA UĞRADI

Habertürk'ün aktardığı detaylara göre, Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Fadıl Akgündüz 2006 yılının Kasım ayında "Nitelikli dolandırıcılık" suçundan 4 yıl 2 ay hapis ve 10 bin 400 Türk Lirası adli para cezasına çarptırıldı. Yargıtay'a gönderilen cezası 2 sene sonra usulden bozulan Akgündüz, hakkındaki suçlamaların zaman aşımına girmesiyle yeniden yargılanmadı.

Yine verilen bilgiye göre, "Capricegold Bayrampaşa Projesi" ve "Capricegold Maldivler Projesi"nde yatırımcılara verdiği sözleri yerine getirmediği gerekçesiyle yapılan suç duyuruları üzerine hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Fadıl Akgündüz'e dava şoku: 35 bin Euro’nun faiziyle ödenmesine karar verildi!

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

Fadıl Akgündüz'e adliyede darp!


Geri Dön