18 / 05 / 2024

Faizsiz evlilik kredisi almak isteyenler için Derya Yanık'tan detaylar!

Faizsiz evlilik kredisi almak isteyenler için Derya Yanık'tan detaylar!

Faizsiz evlilik kredilerinde önemli detaylar kesinleşmeye başladı! En yetkili olan isimlerden kredi şartlarına dair detaylı açıklama geldi. 



Evlilik kredisisini almayı planlayan bireyler için önemli detaylar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından netleştirildi. Derya Yanık, kredilerin merak edilen ayrıntısını paylaştı. 48 ay boyunca vade uygulanacağından net olarak bahsetti. İşte habere dair tüm detaylar…

Faizsiz evlilik kredisi almak isteyenler için Derya Yanık tan detaylar!

Kredinin detayları belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim sonrasına dair çalışmalardan bahsederken evlilik kredisi detaylarına da vurgu yaptı. Evlilik kredisiyle çiftlerin aile kurmasına teşvik edilmeside hedefleniyor. Aile kredilerinden yararlanmak isteyen kişilerin geri ödemesine ve verilecek tutarın detayına dair bilgiler merak ediliyor.

Hayat pahalılığının artması sonucu çiftler, aile kurabilme konusunda sıkıntı çekiyor. Mobilyalar, beyaz eşyalar gibi birçok ürün yüksek fiyatlardan satılıyor. Bunların yanı sıra ev kirasında da fahiş oranlarda artışlar görülüyor. Bu sebeple evlenmeyi planlayan çiftler, yüksek faizli krediye dönüyor. Geri ödeme tutarı çok yüksek olan kredilerde, yeni evli çiftleri sıkıntıya sokuyor. Maddi anlamlarda sıkıntılar yaşadığı için evlenemeyen bireylere Cumhurbaşkanı Erdoğan evlilik kredisi verileceğini netleştirdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olan Derya Yanık ise bu kredilere dair detayları açıkladı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön