20 / 07 / 2024

Faizsiz evlilik kredisi almak isteyenler için Derya Yanık'tan detaylar!

Faizsiz evlilik kredisi almak isteyenler için Derya Yanık'tan detaylar!

Faizsiz evlilik kredilerinde önemli detaylar kesinleşmeye başladı! En yetkili olan isimlerden kredi şartlarına dair detaylı açıklama geldi. 




Faizsiz evlilik kredisi almak isteyenler için Derya Yanık tan detaylar!

Gençler evlenirken maddi sıkıntılar ile uğraşmamalı diye belirtti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, Habertürk’te canlı yayına konuk oldu. Yanık, aile kurma işlevinin ne kadar zor olduğuna değindi. Gençlerin hayatlarının en güzel döneminde sıkıntılar yaşamaması için desteklenmesi gerektiğini söyledi. Yanık, Erdoğan’ın bu konuda ne kadar hassas olduğunu söyledi. Derya Yanık, Erdoğan’ın onayıyla Aile ve Gençlik Bakanlığının kurulduğunu da belirtti. Düğün kredisinin de bu banka çalışmalarından biri olduğunu söyledi. Yanık, kredilerin 150 bin TL olacak şekilde evliliğin başında verileceğini bildirdi.

Derya Yanık, kredi geri ödemesinin 2 yıl sonra başlayacağına da değindi. Vade süresini 48 ay olarak olacak diye ekledi. Krediler için hiç faiz ödenmeyeceğine dair bilgi verdi. Yanık, bu şekilde gençlerin nefes alacağını da dile getirmiş oldu. Kredi başvurusunun ne zaman başlayacağına dair henüz netlik belirlenmiyor. 

Seçim sonrası belli olacak! 2 yıl ödemesiz faizsiz kredi

Garanti Bankası emeklilerden sonra herkesi güldürdü! Bu müjdeyi kaçırmayın! Promosyon değil ama onun kadar iyi!

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya! Bu şartı yerine getiren herkes faydalanacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön