22 / 05 / 2024

Faizsiz, geri ödemesiz 250 bin lirayı al ve git! Başvurular başladı! Tarihleri kaçırma

Faizsiz, geri ödemesiz 250 bin lirayı al ve git! Başvurular başladı! Tarihleri kaçırma

KOSGEB birden fazla mesleği kapsayan Yaşayan Kültür Mirası İşletmeler Destek Programı kapsamı dahilinde 250 bin Türk Lirası’na kadar geri ödemesiz destek verecek. Başvurular ise başladı. İşte detaylar...



GERİ ÖDEMESİZ 250 BİN LİRA

Destek programı ile spesifik olarak usta - çırak ilişkisine destek vermek amaçlanırken, bu kapsam dahilinde yeni personel istihdam eden işletmelere de 250 bin liraya kadar geri ödemesiz destek sağlanacak.

Ön başvuruda 31 farklı geleneksel olan meslekten işletme yer alırken, bunlar arasında; seramik, ahşap işleri, bıçakçılık, bakırcılık, deri işleri, çalgı yapımcılığı, dokumacılık gibi meslekler var olmakta. Tüm bunlar ile birlikte şapka imalatı, gramofon tamirciliği, at arabası, fayton imalatı gibi mesleklerden de başvuru gerçekleşti.

Şimdiye kadar 72 ilden başvuru yapılırken, en fazla başvuru da İstanbul, Denizli, Gaziantep, Şanlıurfa ve Bursa şehirlerinden gelmiş oldu.

Tanıtım ve Pazarlama Desteği kapsamı dahilinde e - Ticaret sitelerine yapılmış olan üyelik ve komisyon bedeli, dijital reklam ve tanıtım, web sayfası tasarımı ve tanıtım filmi olmak ile beraber 45 bin liraya kadar destek sağlanacak.

 Faizsiz, geri ödemesiz 250 bin lirayı al ve git! Başvurular başladı! Tarihleri kaçırma

Borsa İstanbul’dan tüm zamanların rekoru! İşte yeni rakam

CarrefourSA’dan Xiaomi çılgınlığı! Xiaomi NOTE 10 S ve NOTE 11 indirimli fiyatlarla! 3 Eylül 2022 fiyat listesi

BİM’den iPhone çılgınlığı! Türkiye’nin gözde telefonu iPhone 11 artık BİM’de! 3 Eylül 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön