17 / 05 / 2024

Fibabanka 250.000 bin TL kredi veriyor! Almak için aramak yeterli!

Fibabanka 250.000 bin TL kredi veriyor! Almak için aramak yeterli!

Fibabanka, son dönemde yaptığı kampanyalarla dikkatleri üzerine çekiyor. Banka, dijitalleşme konusunda yaptığı yatırımların meyvelerini vermeye devam ediyor. Şubeye gitmeden 250.000 TL hızlı kredi verme kampanyası da bunlardan biri.



Fibabanka 250.000 bin TL kredi veriyor! Almak için aramak yeterli!

Fibabanka anında kredi hesaplama

Fibabanka'nın kredi hesaplama aracını kullanarak, müşterilerin istedikleri kredi tutarına ve vade süresine göre aylık ödeme tutarlarını ve faiz oranlarını öğrenebilecekleridir. Bu araç, müşterilere kredi ödemelerini planlama konusunda yardımcı olacaktır. Ayrıca, Fibabanka müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek de detaylı bilgi alabilirsiniz.

TEB'den emeklilere müjdeli haber! Tam 100.000 TL'yi 3 ay ertelemeli veriyor!

Merkez Bankası faiz kararını açıklıyor! Yeni faiz kararı ne olacak? Ekonomistlerden ardı ardına tahminler geldi!

İş Bankası'ndan ramazan market alışverişine 600 TL hediye! Almak için sadece 10 dakika yeterli!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön