09 / 05 / 2024

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.



Açıklamasında Gaziantep'in yalnızca bölgenin değil, Türkiye'nin üretim, istihdam, ihracat merkezleri arasında giderek yıldızı daha da parlayan bir kenti olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada faaliyette bulunan 1240 fabrikaya sürekli yenilerinin ilave edildiğini, kuruluş safhasındaki 6. Organize Sanayi Bölgesi'nin de devreye girmesiyle sayının 2 bine çıkacağını söyledi.

Kentin ihracatının aylık bir milyar dolara ulaştığını, sanayiden turizme, tarımdan insani yardımlara kadar her alanda şehrin başarılarını yakından takip ettiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye böylesine katkı yapan bir şehrin önünü açacak projelere destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Gaziantep Nurdağı ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

- Amanos Tünelleri'nin inşaatı başlanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay için de büyük önem taşıyan Amanos Tünelleri'nin inşasına yakında başlayacaklarını, söz konusu bu tünellerle Gaziantep'in sanayideki üretim gücünü İskenderun Limanı ile katlayarak artıracağını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aynı biçimde bu tüneller Hatay'ın muazzam potansiyelini, Anadolu ile buluşturarak şehrin kısa zamanda dprem durgunluğunu üzerinden atmasına vesile olacaktır." diye konuştu.

Deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Nerede deprem oldu? 22 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul başta olmak üzere deprem riski yüksek yerlerdeki kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz!

Ankara’da deprem mi oldu? Az önce Ankara’da nerede deprem oldu? 21 Nisan 2023 deprem nerede oldu?


Geri Dön