05 / 05 / 2024

Gazprom uyardı! Avrupa'da gaz fiyatları yükselmeye devam edebilir!

Gazprom uyardı! Avrupa'da gaz fiyatları yükselmeye devam edebilir!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş piyasaları olumsuz yönde etkiledi. Ekonomik olarak belirsizliklere yol açan Rusya Ukrayna gerilimi doğalgaz fiyatlarında yükselişe sebep oldu...



Rusya ve Ukrayna savaşı ekonomik olarak belirsizliklere yol açarken Avrupa'da doğalgaz fiyatlarının rekor seviyelere ulaşmasına sebep oldu. Gazprom, doğalgaz fiyatlarındaki yükselişin devam edebileceği konusunda uyarı da bulundu. 
 
Gazprom'dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin yabancı müşterilerinin gaz tedarikine yönelik taleplerini yerine getirdiği ifade edildi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön