20 / 05 / 2024

Gözler bu tarihteydi! Sonunda muhtemel çıkış tarihi paylaşıldı

Gözler bu tarihteydi! Sonunda muhtemel çıkış tarihi paylaşıldı

Dünyanını her yerinde severek oynanan ve yeni versiyonu sabırsızlıkla beklenen oyun konsolu Playstation 5 Pro için muhtemel çıkış tarihi paylaşıldı.



Yeni PS5'lerini ilk kez ateşleyen şanslı birkaç kişiden biriyseniz, muhtemelen hemen aksiyona atlamak istersiniz. Ancak, PS5'inizin Oyun Ön Ayarlarına şimdi girmek için küçük bir zaman yatırımı yapmaya istekliyseniz, giderek daha fazla oyun edindikçe kendinize biraz zaman kazandıracaksınız. IGN'nin ana hatlarıyla belirttiği gibi , Oyun Ön Ayarları ile, yeni bir oyuna her başladığınızda oyun ayarlarını seçmek gibi sıradan bir rutinden geçmek yerine, çoğu PS5'e otomatik olarak uygulanacak zorluk düzeyi, çözünürlük ve diğerleri için bir dizi 
küresel tercih belirleyebilirsiniz. yüklediğiniz oyunlar. Ancak, her PS5 oyununun Oyun Ön Ayarlarınızı tanıyacağının garantisi yoktur.

Gözler bu tarihteydi! Sonunda muhtemel çıkış tarihi paylaşıldı

İlk olarak, Ayarlar > Verileri Kaydet ve Oyun/Uygulama Ayarları'na gidin. Oradan, oyun zorluk seviyesi, birinci şahıs görünümü/üçüncü şahıs görünümü, kamera hareketi ve altyazılar ve ses dili ayarları için ayarları belirleyebileceğiniz Oyun Ön Ayarları'na gidin. Hızlı ve pürüzsüz kare hızlarına öncelik veren Performans Modu veya daha yüksek grafik kalitesine öncelik veren Çözünürlük Modu'nu kullanmak için de bir ön ayar ayarlayabilirsiniz.

PS5, 12 Kasım 2020'de ABD'de piyasaya sürüldü ve 19 Kasım'da Birleşik Krallık'a ve dünyanın diğer birçok yerine geldi. 4K-Blu-ray sürücüsü içeriyor

Herkes merakla bekliyordu! Samsung Galaxy S23 fiyatı ve özellikleri

Bankalar 2022'yi rekor kârla mı bitirdi? Hangi banka ne kadar kâr yaptı?

Musk'tan sonra Twitter batıyor! Yüzde 71 oranında düştü


Geri Dön