29 / 04 / 2024

Gram altına yatırım yapanlar buna dikkat! İslam Memiş uyardı

Gram altına yatırım yapanlar buna dikkat! İslam Memiş uyardı

Altın yeni haftaya FED açıklaması sonrası düşüşle başladı. Ancak altın uzmanı İslam Memiş bu durumun kimseyi yanıltmaması gerektiğini belirtti...



EYLÜL SONU YÜKSELECEK

Faiz artırımının altın, gümüş ve değerli metallerde ons tarafına baskı yaptığını aktaran İslam Memiş, . “Eylül ayı ile bu yılın son çeyreği ile birlikte ons altının tekrar 2 bin dolar seviyesi üzerinde bir artış gösterdiğini görebiliriz." Dedi.

 Gram altına yatırım yapanlar buna dikkat! İslam Memiş uyardı

GRAM ALTIN YATIRIMCISI NELERE DİKKAT ETMELİ?

İslam Memiş, gram altında düşüş beklemediğini belirtti ve gram altın yatırımcılarının neye dikkat etmesi gerektiğini aktardı.

“Gram altın yatırımcısının dikkat etmesi gereken en önemli nokta, yatırımcının ekranda gördüğü rakamlar ile kapalı çarşı ve bankalar arasında 10-15 TL'lik bir aralık var.

Ben Gram altında düşüşleri zor görüyorum, özellikle bin TL altına. Zirveler görebiliriz. Gram altın bin 200 TL ve devamında 1,450 TL olabilir. Özellikle seneye düğün yapacak olanlar önümüzdeki birkaç haftayı iyi değerlendirmeli. Dünya genelinde bir kriz var. Altın fiyatlarında farklılıklar görebiliriz. Özellikle de yılın son döneminde. Vatandaşlarımızın altın olarak borçlanmaması da çok önemli."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön