16 / 05 / 2024

Güldür Güldür'ün aşırı zam skeci izlenme rekoru kırdı: Niye biz marul yemiyor muyuz?

Güldür Güldür'ün aşırı zam skeci izlenme rekoru kırdı: Niye biz marul yemiyor muyuz?

Türkiye'de çarşı pazarda aşırı artan fiyatlar Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'un espiri konusu oldu. Güldür Güldür ekibinin aşırı zam skeci izlenme rekoru kırdı



Show TV’nin beğenilen eğlence programlarından Güldür Güldür’ün son bölümünde doğalgaz ve gıda ürünlerine yapılan zamlar gündeme getirildi. Güldür Güldür Show'da yayınlanan 'aşırı zamlı gıda fiyatları' skecinde Bilal karakteri "Bir marul, çeyrek altın fiyatına yaklaşmış" diyerek gıda zamlarına dikkat çekti.

"BİZ MARUL YEMİYOR MUYUZ?"

Kolunda akıllı saati olduğu görülen Bilal karakterine denilen "Akıllı saatinle fakir edebiyatı yapma" sözleri üzerine  Bilal "Niye biz marul yemiyor muyuz?"  diyerek cevap verdi. 

Konuşmanın devamında "Doğalgaz faturanız kaç para geldi?" sorusuyla doğalgaz zammına dikkat çekildi. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön