11 / 05 / 2024

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü!  Gümüş yükseliyor! Yatırımcılar acele edin

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü!  Gümüş yükseliyor! Yatırımcılar acele edin

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Bugün gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Yatırımcılar hemen bakın!



GÜMÜŞ ALINMALI MI?

Yatırımcılar güümş fiyatlarının düşmesi ile gümüşe olan güveni azaldı. Buna rapmen gümüş saşınmalı mı sorusunu soran lar için İslam Memiş'ten yanıt geldi: '' Hangisi ucuz hangisi daha pahalı, buna dikkat ediniz. Yatırımcı ya pahalı olan ile ucuzu takas edecek ya da ucuz olanı alıp varlıklarını koruyacak"  ifadesini kullandı.

Dolar kuru karşısında tüm emtialarda baskılanma yaşandığını belirten islam Memiş, yatırım için manipüle edilen yatırım araçlarını tavsiye etti.
 


 

Gümüş için 18,65 direnç seviyesi açıklandı! Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın...

Gümüş yatırımcıları derin nefes alın! Bu düşüş kalıcı değil! Uzman isim açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön