05 / 05 / 2024

Gümüş yatırımcılarına güzel haber geldi! Gümüş fiyatları yükseliyor! Herkes bu rakamlara odaklandı...

Gümüş yatırımcılarına güzel haber geldi! Gümüş fiyatları yükseliyor! Herkes bu rakamlara odaklandı...

Gümüş fiyatları 8 Temmuz Cuma günü yükselişe geçti 10 lira seviyelerine kadar gerileyen gümüş fiyatlarından bugün güzel haber geldi. Gümüş fiyatları tekrar yükselişe geçti. Herkes bu rakamlara odaklandı...



GÜMÜŞ FİYATLARINDA NELER OLDU?

Dolar paritesi 20 senenin en yüksek seviyesine yükseldi.  Doların yükselişi, değerli metallere olan iştahın azalmasınasebep oldu. Gümüşün ons fiyatının 19 dolara kadar gerilemesi ile gümüş fiyatları değer kaybına uğradı.

Artan faiz oranları ve dolar kurunun gittikçe değerlenmesi gümüş fiyatları üzerinde büyük baskı oluşmasına sebep oldu. Kitco Metals kıdemli analisti Jim Wyckoff, "Altın ve gümüş kısa vadede tamamen düşüş eğiliminde ve bu da spekülatörleri vadeli işlem piyasalarından düşüş yönlü pozisyon almaya davet ediyor"  dedi. 

Gümüş fiyatları için bazı analisteler gümüş ons fiyatının 26 dolar seviyesien kadar yükseleceğini öngörürken,  gümşün gram fiyatının ise 12 TLseviyesini geçeceği söyleniyor. Analitler gümüş için 10 TL seviyelerinin iyi bir alım fırsatı olduğunun da ayrıca altını çiziyor.

Gümüş fiyatları atak yaptı! Gümüş fiyatlarında son dakika 8 Temmuz 2022...

Altından sonra gümüş fiyatları da tepe taklak oldu! İşte 7 Temmuz 2022 son dakika gümüş fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön