22 / 05 / 2024

Gümüşe olan talep rekor seviyelere gelirse gümüş fiyatları ne olur? 

Gümüşe olan talep rekor seviyelere gelirse gümüş fiyatları ne olur? 

Gümüş talebinin bu yıl rekor seviyelere yükselmesi bekleniyor. Yatırımcılar ise gümüşe talep arttıkça gümüş fiyatları ne olur? sorusunun cevabını araştırmaya başladı. İşte detaylar...



GÜMÜŞ FİYATI BU YIL REKORA MI KOŞUYOR?

Gümüş fiyatlarının bu sene rekora koşması bekleniyor.Yenilebilir enerjye yönelik talebin artması ile beraber günei panellerinin de en öenmli hammaddesi olan gümüşe olan tebin yükselşmesini ve gümüş fiyatının rekor seviyelere yükselmesi bekleniyor.

Silver Institute'nın yayınlamış olduğu rapora göre, hükümetler iklim hedeflerine ulaşmak için yenilenebilir enerji kullanımı artacak, ve bu sayede güneş panellerinin artan kullanımı ile gümüş talebi bu yıl rekor seviyelere gelecek.

Gümüşe olan talep rekor seviyelere gelirse gümüş fiyatları ne olur? 

Küresel gümüş talebinin 2021 yılına göre göre yüzde 5 artarak bu yıl 1,1 milyar onsa yükselmesinin beklendiğini bildirdi. Bu, 2010'daki kayıtlarından bu yana en yüksek seviye olduğu açıklandı.

Yatırımcılar ve gümüş almak isteyen vatandaşlar gümüş fiyatı bugün ne kadar? Bankaların gümüş fiyatları ne kadar? ve Gümüş fiyatları ne olur? sorusunun cevabını merak ediyor. İşte tüm merak edilenler...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön