17 / 05 / 2024

  Hilmi Bilgin kimdir

  Hilmi Bilgin kimdir

Hilmi Bilgin, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Sivas Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Hilmi Bilgin kimdir? Hilmi Bilgin hangi işlere imza attı?

Son dakika! Milyonlarca EYT’li bunu bekliyor! EYT ile ilgili flaş gelişme! Bakan Vedat Bilgin açıkladı

Milyonlarca kişinin beklediği EYT ile ilgili heyecan devam ediyor. EYT ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Bakan Bilgin katıldığı bir program sonrası EYT’nin son hali hakkında konuştu. İşte detaylar…

Flaş haber: Bakan Vedat Bilgin'den EYT'liler için tarih geldi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışma grubu oluşturulduğunu ifade ederek EYT'liler için tarih verdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den milyonlara emeklilik müjdesi! Tarih verip detayları açıkladı

Milyonlarca insanın merakla beklediği emeklilik konusu çözüme kavuşuyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin 'Sırayla çözeceğiz, EYT konusu önümüzde bekleyen dosyalar arasında' demişti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı konuyla ilgili çalışmalara başladı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da son dakika gelişmesi! Bakan Vedat Bilgin EYT’de yeni yol haritasını açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den EYT ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bakan Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yeni yol haritasını anlattı.

Mesai saatleri değişecek mi? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, mesai saatleri için yeni döneme geçildiğini belirtirken, sosyal güvenlik ve sağlık sigortaları hakkında konuştu.

Bakan Bilgin tarih verdi… Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası ne zaman çıkacak? EYT çalışmalarında son durum ne?

Emekli olmak için yaşını bekleyen vatandaşlar Emeklilikte Yaşa Takılanlara dair gelişmeleri yakından takip ediyor. Bakan Bilgin’in tarih verdiği açıklamalarının ardından gözler EYT mağdurları için yapılacak düzenlemeye çevrildi. İşte EYT’ye dair son gelişmeler…

EYT çalışmalarında son durum ne? Bakan Bilgin tarih verdi! Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası ne zaman çıkacak?

5 milyon EYT mağduru için çalışmalarda gaza basıldı. 3600 ek gösterge başlığındaki çalışmalarda sona gelinmesinin ardından gözler EYT mağdurları için yapılacak düzenlemeye çevrildi. Peki Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası ne zaman çıkacak? Bakan Bilgin tarih verdi! İşte detaylar…

550 bin sözleşmeli personele kadro müjdesi! Bakan Bilgin açıkladı! Kamuda sözleşmeli personele ne zaman kadro gelecek?

Sözleşmeli personele kadro ne zaman gelecek sorusu sık sık gündeme geliyor ve milyonlarca vatandaş tarafından araştırılıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den konuyla ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama...

Bakan Bilgin'den emekli ve memur maaşı ödeme açıklaması! Twitter'dan duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Kurban Bayramı öncesi emekli ve memur maaşlarıyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Bilgin, zam yapılan maaşlarla ilgili ödeme bilgisini paylaşarak 'Hayırlı olsun' mesajı verdi.

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den akıl almaz zenginlik kriteri: Herkesin kapısında arabası var

Türkiye'de milyonlarca insan açlık sınırı olarak açıklanan 6 bin 391 liranın 891 lira aşağısında maaş almaya mecbur kalırken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, duyanı hayretler içinde bırakan açıklamalar yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin yeni ara zammı değerlendirdi: 6 bin lira değil 4 bin lira

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TÜİK'in yüzde 78,6 olarak açıkladığı enflasyon oranlarını değerlendirdi. Bakan Bilgin, Temmuz'da asgari ücrete yapılan ara zam, emekli ve memur maaşlarında yapılacak artışlarla ilgili de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Bakan Bilgin'den Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yeni açıklama!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar'la (EYT) ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin EYT ve sözleşmeli işçilere ilişkin açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı milyonların beklediği asgai ücrete ek zam konusunu çözüme kavuşturduktan sonra sırada hangi kesime yönelik çalışma yapılacağına ilişkin bir takvim hazırladı. Bakan Bilgin, listenin ilk sırasında yer alan kesimi açıkladı.

  Hilmi Bilgin kimdir Haberi

  Hilmi Bilgin kimdir

1972 yılında Sivas Alacahan'da dünyaya gelen Hilmi Bilgin, ilk ve ortaöğrenimini Sivas'ta tamamladı. Bilgin, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1995 yılında mezun oldu. 

Hilmi Bilgin bir süre Sivas SGK İl Müdürlüğünde kamu avukatı olarak çalışmasını ardından, 2003 yılında istifa ederek serbest avukatlık yapmaya başladı.

Öğrencilik ve iş hayatı boyunca çeşitli sivil toplum örgütleri, vakıf ve derneklerde görev alan Hilmi Bilgin,  Sivas Belediye Başkan Adayı, Sivas Barosu Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyeliği ve Sivas Barosu Başkanlığı görevlerini yürüttü. Ak Parti Sivas İl Teşkilatında Seçim İşleri Başkanı ve Teşkilat Başkanı olarak siyasi çalışmalarda bulundu.

Hilmi Bilgin, 24. Dönem Sivas Milletvekili olarak görev yaptı. Bilgin, bu süre içerisinde Anayasa Komisyonu Üyeliği görevlerini yürüttü. Şuan Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı görevine devam eden siyasetçi, 25....