09 / 05 / 2024

1 milyon dolarlık garaj

1 milyon dolarlık garaj

ABD'nin en kalabalık şehri New York'ta bulunan özel bir garaj 1 milyon dolardan satışa çıkarıldı

Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı!

Geçen genel seçimlerde Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra 2. turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı. 

Hedeflerini büyük koydular, ihracatta şampiyon oldular! Tam 1 milyar 250 milyon dolarlık ihracat!

Geçen yıl meyve sebze ihracatında zirveyi zorlayan Ege Yaş Meyve ve Sebze İhracatçıları Birliği, bu yıl miktarı daha da artırarak 1 milyar 400 milyon dolarlık ihracat yapmayı hedefliyor.

Türkiye'den 10,1 milyon dolarlık hamsi ihraç edildi! Peki İstanbul Hali'nde hamsi ne kadar? 6 Aralık 2022 fiyat listesi

Türkiye'den 2022 yılının ocak-kasım döneminde 26 ülkeye 10 milyon 129 bin dolarlık hamsi satıldı. Peki İstanbul Balık Hali'nde hamsi fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 6 Aralık 2022 fiyat listesi...

Kim Kardashian’a 1,2 milyon dolarlık kripto para cezası!

ABD'li ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian kripto reklamı yüzünden "kripto parayı övmek" suçundan 1,2 milyon dolarlık para cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Katar'dan Gazze'ye 1 milyon dolarlık imar yardımı!

Katar, İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılarda yıkılan ya da zarar gören evlerin, yeniden imarı ve restorasyonunda kullanılmak için 1 milyon dolar yardımda bulundu.

Uğur Yücel 1.5 milyon dolarlık villasını geri alamadı!

Uğur Yücel, kredi çekmesi için üzerine geçirdiği 1.5 milyon dolarlık evini geri alamadığı ve çekleri ödemediği iddiasıyla ortağı İbrahim Ahıskalı'dan davacı oldu...

Ebru Şallı'dan '1.5 milyon dolarlık villa' iddialarına yanıt!

Eşinin düğün hediyesi olarak 1.5 milyon dolarlık villa aldığı iddialarını yalanlayan Ebru Şallı, "Bana tencere, tava alınması daha çok hoşuma gidiyor" dedi.

Gurbetçiler 96.1 milyon dolarlık hisse senedi sattı! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından haftalık menkul kıymet istatistiklerine göre, yurt dışında yerleşik kişiler 24 Mayıs haftasında 96.1 milyon dolarlık hisse senedi sattı. 

Altan Erkekli: 1 milyon dolarlık evimin borcunu ödüyorum!

Bulunduğu projelerde kısıtlı bütçeler aldığını söyleyen oyuncu Altan Erkekli, 1 milyon dolarlık evinin borcunu ödediğini söyledi. Erkekli, ''Tek evim var, başka hiçbir şeyim de yok zaten'' diye konuştu.

Yalova’ya 500 milyon dolarlık yatırım!

Yalova’da termal oteli bulunan Karaderili Grup, şimdi de otelin etrafındaki 250 dönümlük konut yatırımına hazırlanıyor. 500 milyon dolarlık Terma City projesinde 1.600 lüks konut bulunacak. 

Tay Group’tan Bodrum'a 1 milyar dolarlık yeni yatırım!

Tay Group’un Yalıçiftlik’te 1 milyon metrekarelik alana kuracağı Four Seasons Bodrum Resort, 1 milyar dolarlık bir proje olacak. Astay Gayrimenkul CEO’su Enes Berse, “Proje, bölgenin en uzun sahil şeridine sahip olacak” dedi. 

Avrasya Tüneli'ne 650 milyon dolarlık sigorta!

Marsh Türkiye, Avrasya Tüneli’nin proje, inşaat aşamasında 1 milyar dolar, işletme aşamasında ise 650 milyon dolarlık sigorta işlemine aracılık etti. Böylece Marsh, Avrasya Tüneli’nin proje ve inşaat aşamasından işletme aşamasına kadar tüm süreçlerinde yer almış oldu.

Vatandaşlık hakkı milyon dolarlık yabancıyı çekecek!

Yönetmelikle birlikte yabancı yatırımcılar 1 milyon dolarlık gayrimenkul alımlarında Türk vatandaşlığı kazanacak. Agency kurucu ortaklarından Tatlıdil, “Sektöre hareket getirecek bir adım atıldı" ifadesini kullandı.

1 milyon dolarlık garaj Haberi

1 milyon dolarlık garaj

Manhattan'da bulunan garajın sadece 4 metre genişliğinde ve 7 metre uzunluğunda olduğu öğrenildi. Altı katlı tarihi bir apartmanın altında bulunan garajın, özellikle yatırım fırsatı kollayan ünlüler tarafından satın alınacağını düşünülüyor.

 Garajı satın alınan kişi bakım masraflarını da üstlenecek. 1 milyon dolar, 24 yıl boyunca her gün Manhattan'a yasadışı bir şekilde otomobilini park edecek olan kişinin ödeyeceği cezaya...