06 / 05 / 2024

10 Gayrimenkul zirvesi

10 Gayrimenkul zirvesi

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından biri olan ve gerçekleştirdiği projelerle de isminden sıkça söz ettiren Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı, 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’ne katılıyor.

İki şehirde satılık 10 gayrimenkul!

Manisa ve Niğde'de yer alan 10 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 30 Ocak ve 7 Şubat'ta yapılacak.

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi start aldı! Gayrimenkul sektörü konuşuldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneğince düzenlenen GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Zirveye AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve aynı zamanda, çok sayıda davetli katılım sağladı

GYODER 18’inci Gayrimenkul Zirvesi başlıyor! Deprem için özel alan kurulacak!

GYODER’in ulusal ve uluslararası panelistlerin bulunacağı ‘Gayrimenkul Zirvesi’ bugün başlıyor. İki gün boyunca devam edecek zirvede ana tema ‘Şehrini Vicdanla Tamamla’ olmasına karar verildi. Aynı zamanda, İstanbul Kongre Merkezi’nde deprem için özel alan da kurulacak.

GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi 25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek! Şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak! 

25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ‘vicdanlı ve merhametli şehirler’ teması ile şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak. İşte ayrıntılar...

GYODER 17. Gayrimenkul Zirvesi 25 Ekim’de!

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'nin 17.'si 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de yapılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

ÖİB 5 ildeki 10 gayrimenkulü 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! 12 ay taksit imkanıyla! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İzmir, Ankara, Antalya, Muğla ve Aydın illerinde yer alan 10 gayrimenkulü 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu...

Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi 23 Şubat'ta!

Türkiye’nin gayrimenkul alanında gerçekleştirilecek olan ilk Metaverse konulu zirvesi “Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi”, 23 Şubat 2022 tarihinde yapılacak. Merakla beklenen zirve Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Mardin'de 45 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mardin Artuklu'da yer alan 10 adet gayrimenkulü 44 milyon 968 bin 85 TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Milli Emlak'tan 30.8 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Kayseri Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri ilinde yer alan 10 gayrimenkulü 30 milyon 840 bin 500 TL'ye satıyor...

Adana Sarıçam'da 20 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

T.C. Adana 8. İcra Dairesi, Adana ili, Sarıçam ilçesinde yer alan 10 gayrimenkulü 20 milyon 45 bin 135 TL'ye satıyor...

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 10 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 10 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 75 bin TL'den başlıyor.

Muğla Datça'da 16.1 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Datça Milli Emlak Şefliği, Muğla ili, Datça ilçesinde yer alan 10 gayrimenkulü 16 milyon 191 bin TL'ye satıyor...

10 Gayrimenkul zirvesi Haberi

10 Gayrimenkul zirvesi

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi, 23-24 Nisan 2016 tarihinde Hilton Bosphorus Convention Center-İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar yoğun ilgiyle izlenen fuara çok sayıda emlak firması katılıyor. Yeni ve gelişmekte olan pazarlara açılmada büyük fırsat yaratan 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi, yatırımcısına büyük avantajlar sunuyor. 


Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından biri olan ve gerçekleştirdiği projelerle de isminden sıkça söz ettiren Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı, 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’ndeki yerini alıyor. Alıcı, satıcı ve yatırımcının bir araya geldiği fuarda Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı, güncel projelerini yatırımcısıyla buluşturuyor. Almalar, İskurt ve Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, “10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’yle kısa bir süre önce satışa çıkardığımız Hill...