26 / 05 / 2024

10. Mezopotamya İnşaat Fuarı ne zaman

10. Mezopotamya İnşaat Fuarı ne zaman

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

İsra Group İnş. - Kırlangıç Proje ortaklığında inşa edilen Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri açıklandı. Peki projenin 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO hissesine düşen değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

TCMB Başkanı Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi! Ünlü profesör vatandaşlara sordu: Bu ne demek?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi, sosyal medyada gündem oldu. Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu, X sosyal medya hesabından, '10 insanın bir evi olmalı ne demek?' diye sordu, vatandaşlar yanıtladı. İşte o yanıtlar...

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

Datça Yat Limanı Projesi için nihai kararda son 10 gün!

Muğla Datça'da yapılması planlanan ve bölge halkının doğal yapının bozulacağı gerekçesiyle karşı çıktığı Datça Yat Limanı Projesi için nihai karar verildi. Söz konusu rapor halkın görüş ve önerileri için Bakanlıkta ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 10 gün görüşe açıldı.

TOKİ Ankara başvuruları 10 gün sonra başlıyor! 2 bin 581 lira taksitle 2+1 ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesi için başvurular 10 gün sonra başlıyor. Projedeki konutlar için ödenecek taksit bedelleri 2 bin 581 TL'den başlıyor.

Balkar 10 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Balkar 10 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Balkar 10 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Çeyrek altını olanlar sakın satmasın. Çeyrek altında bomba tahmin yapıldı. 10 gün sonra bu kadar olacak

Elinde çeyrek altını olan vatandaşları yakından ilgilendiren bir haber geldi. Çeyrek altının analistler tarafından 10 gün sonra ne kadar olacağına ilişkin açıklama yapıldı.

Dolar 10 gün sonra tam bu kadar olacak! Elinde, yastık altında, bankada doları olanlar o rakamı bekliyor

Dolar/TL kuru Merkez Bankası faiz kararı sonrası rekor kırdı. 25 TL'ye yükselen doların daha yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor. Dolar 10 gün sonra tam bu kadar olacak! Elinde, yastık altında, bankada doları olanlar o rakamı bekliyor.

Dolar yerinde durmuyor! Mert Başaran 10 gün sonra doların geleceği rakamı açıkladı! Şu anki fiyatlar gerçek değil...

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların şu anda gerçek değerinde olmadığını belirterek,  doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat! 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak! Hemen kontrol edin

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat... 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak... Hemen kontrol edin...

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 10 gün sonra böyle olacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine sonrası Euro güne rekorla başladı. Avrupa Merkez Bankası'ndan ise kritik açıklama geldi. Euro 10 gün sonra böyle olacak. 

Merkez Bankası duyurdu! Risk primi, seçim sonrası 10 ayın zirvesine yükseldi!

Seçim öncesi son 6 aydır ilk kez 500 puanın altına kadar düşen Türkiye'nin risk primi, neredeyse son 10 ayın en yüksek zirvesine yükseldi.

Doların 10 gün sonra geleceği seviye belli oldu! Selçuk Geçer altını çizerek açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların ne kadar olacağı merak konusu. Selçuk Geçer doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. Son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

10. Mezopotamya İnşaat Fuarı ne zaman Haberi

10. Mezopotamya İnşaat Fuarı ne zaman

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü, 3-6 Mart 2022 tarihleri arasında Diyarbakır’da gerçekleştirilecek olan 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı’nda bir araya gelecek.

Sputniknews'ten Sertaç Kayar'ın haberine göre, ALZ Fuar ve DİFAŞ işbirliğinde gerçekleştirilecek olan fuar ile gündemden düşmeyen inşaat sektörüne ivme kazandırılması planlanıyor.

Merakla beklenen ve ALZ Diyarbakır Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuara,  Van, Diyarbakır, Hakkari, Şırnak, Mardin,  Erzurum, Mersin, Elazığ, Bitlis,  Gaziantep, İstanbul, Siirt,Malatya, Niğde ve Şanlıurfa başta olmak üzere 40’a yakın kentten gelecek olan makine mühendisleri, inşaat mühendisleri, müteahhitler, mimarlar, iş insanları ve teknik personel katılım sağlayacak.

Büyük ivme kazandırması bekleniyor

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan ALZ Diyarbakır Genel Müdürü̈ Mehmet Velat Ektirici, son zamanlarda sık sık gündeme gelen fuarın inşaat sektörüne büyük ivme kazandıracağını...