18 / 05 / 2024

10 milyon dolara malikane

10 milyon dolara malikane

İlk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Ashton Kutcher-Mila Kunis çifti, çocukları doğmadan önce evlerini değiştirme kararı aldı. Los Angeles'tan kısa süre önce gizlice 10 milyon dolara yeni bir malikane satın alan çift, tadilat yaptırıyor...

Donald Trump’ın emlak davasında yeni gelişme: Cezası 175 milyon dolara indirildi!

New York Temyiz Mahkemesi, ABD eski başkanı Donald Trump'ın sivil dolandırıcılık davası ile ilgili olarak çarptırıldığı toplamda 464 milyon dolarlık para cezasını 175 milyon dolara düşürdü ve söz konusu cezayı ödemesi için de 10 gün daha süre verdi.

O ünlü isim evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı!

Paparazzilerin ilgisinden bunalan George Clooney, sonunda evini satışa çıkardı. Ünlü isim, 2002 yılında Heinz Ailesi’nden 10 milyon dolara satın aldığı, Como Gölü'ndeki evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı. 

Rihanna'dan 10 milyon dolarlık konut yatırımı! 

ABD'li star Rihanna 10 milyon dolara konut satın alacak. İşte Rihanna'nın alacağı konut ve detayları...

Elmestree House Estate, 10.1 milyon dolara satılıyor!

Highgrove şeklinde bilinen, Prince Charles'ın Gloucestershire evini çevreleyen 117 dönümlük ev 10.1 milyon dolara satılıyor...

Ege'de satışa çıkarılan Karaca Adası’nın fiyatı 10 milyon dolar düştü!

ABD’de yaşayan 59 yaşındaki Türk iş kadını A.S.A., 35 milyon dolara satışa çıkardığı Marmaris’teki Karaca Adası’nın fiyatını 10 milyon dolar düşürdü…

Charlie Sheen Beverly Hills'teki evini 8 milyon dolara satıyor!

Charlie Sheen, Beverly Hills'teki gösterişli evini fiyatında indirim yaptığı halde evini bir türlü satamadı. Uzun bir zaman önce 10 milyon dolara satışa çıkardığı evine alıcı bulamayınca 8 milyon dolara yeniden satışa sundu.

Dosso Dossi, Yenikapı'da 10 milyon dolara otel yapacak!

Dosso Dossi, ayakkabı, kadın, erkek ve çocuk mağazacılığının ardından 10 milyon dolar yatırımla ev tekstili mağazacılığına adım atıyor. Dosso Dossi Holding Başkanı Hikmet Eraslan, fuar işleri ve markalarını franchise şeklinde yurt dışına açacaklarını söylüyor.

Meg Ryan’ın evi 10 milyon dolara satılıyor!

Ünlü oyuncu Meg Ryan, 2014 yılında 8 milyon dolara aldığı evini 10.9 milyon dolara satışa çıkardı. Ryan’ın ikamet ettiği New York’taki evin özgün desenli fayans zeminleri, orijinal sütunları ve sekiz dolaplı bir yatak odası bulunuyor.

Özlem Önal, Miami'den 10 milyon dolarlık daire aldı!

Yaşamına ABD'de devam eden sosyetik işkadını Özlem Önal, buradaki yuvası için kesenin ağzını açtı. Önal, Miami’deki St. Regis Bal Harbour adlı rezidanstan 10 milyon dolara daire satın aldı.

The Ritz-Carlton 10 milyon dolara yenileniyor!

İstanbul'daki ünlü oteller arasında yer alan The Ritz-Carlton, 10 milyon dolarlık yatırımla baştan aşağı yenileniyor.

Reysaş Çayırova'daki deposunu 10 milyon dolara kiraya verdi!

Reysaş GYO, Çayırova Akse Mahallesi'nde yer alan deposunu Bilin Global Taşımacılık'a 5 seneliğine kiraya verdi. Depodan 10 milyon dolar gelir elde edilecek.

Beyoğlu Santa Pera Hotel 10.5 milyon dolara satılıyor!

Beyoğlu'nda ki Santa Pera Hotel olarak faaliyet gösteren bina satışa çıkarıldı. Binan satış bedeli ise 10 milyon 500 bin dolar.

Angelina Jolie, Los Angeles'ta 25 milyon dolara ev aldı!

41 yaşındaki Angelina Jolie, Los Angeles'ta 25 milyon dolara (90 milyon TL) satın aldığı eve taşındı.Jolie'nin aldığı evde 10 banyosu ve spor salonu var.

10 milyon dolara malikane Haberi

10 milyon dolara malikane

İlk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Ashton Kutcher-Mila Kunis çifti, çocukları doğmadan önce evlerini değiştirme kararı aldı. Los Angeles'ta kısa bir süre önce gizlice 10 milyon dolara yeni bir malikane satın alan çift, evde tadilat yaptırmaya da başladı. Amerikan basını çiftin, evleri için ülkenin önde gelen dekoratör ve iç mimarlarıyla anlaştığını yazdı. 


Sabah...