29 / 04 / 2024

10 numara yap nedir

10 numara yap nedir

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’ nin talimatı ile Ankara İstanbul Yolu üzerinde egzoz gazı emisyonu kontrolü ile benzin ve de motorin kalitesi denetimi gerçekleştirildi.

Emeklilere hızlı trende yüzde oranında 10 indirim yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaptığı açıklama kapsamında emeklilere trenlerde yüzde 10 indirim yapılacağını duyurdu. Öte yandan , 2024 senesinin emekliler senesi olarak ilan edildiğini söyleyen  Bakan Uraloğlu, 16 milyon kadar olan emeklinin yüzde 10’luk indirim olacak.

1941 yılında bina vergilerine yapılan yüzde 10 zam iptal edilmiş! 

1941 yılında bina vergilerine yüzde 10 zam yapılacağına karar verilmiş fakat bugünkü adıyla İçişleri Bakanlığı tarafından iptal edilmiş. 

Carrefour Haziran ayında herkesi sevindiriyor! Oppo A96'ya yüzde 10 indirim geldi

Carrefour'un fiyat performans telefonlar serisinde Oppo A96 indirime girdi. CarrefourSA kart'a özel %10 indirim yapılan telefona sahip olabilmek için Carrefour'un internet sitesine girip Oppo A96'sepetten satın almalısınız. İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi 

Ekmeğe zam kapıda! 240 gram ekmek 10 liraya satılacak!

Ekmeğe zam kapıda. Fırıncılar ekmeğin gramajının 260’a çıkartılarak fiyatının da 10 TL yapılmasını talep ediyorlar. Peki ekmeğe zam mı gelecek? İşte detaylar...

Huawei Nova 10'a Vatan Bilgisayar'dan 10 numara indirim! 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, Huawei Nova 10'u indirimli fiyatı ile satışa çıkardı. Bu fırsatı kaçırmayın! İşte 2 Aralık 2022 Huawei Nova 10 Vatan Bilgisayar​​​​​​​ fiyat listesi ve özellikleri...

Malatya'da 10 ayda yapılan kayısı ihracatı açıklandı! Yok böyle bir rakam

Dünya kuru kayısı ihracatının önemli bir kısmını karşılayan Malatya'dan yılın ilk 10 ayında 301 milyon 119 bin dolarlık kuru kayısı ihracatı gerçekleştirildi.

Lacoste sezon finalini yüzde 25 artı sepette yüzde 10 indirimle yapıyor. İşte 29 Eylül 2022 Lacoste Fiyat Listesi!

Lacoste online satış mağazası üzerinde sezona yakışır bir finalle indirim kampanyası başlatıyor. Kampanya dahilinde seçili ürünler yüzde 25 indirimli. Üstelik kasada ektra yüzde 10 daha indirim uygulanıyor. İşte Lacoste fiyat listesi 

Filyos'taki imara aykırı yapılar için yıkım kararı!

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde Filyos'ta 26 adet yapı ve bir yapı için alınmış 10 adet yapı kayıt belgesinde yapılan incelemede üç adet yapıdaki yedi adet bağımsız bölümün imara aykırı olduğunu belirledi.

Türkiye'de son 10 yılda kaç konut satıldı?

Konut kooperatifleri aracılığıyla konut sahibi olamayan kesimler faizsiz finansman sistemlerini tercih etti. Türkiye'de konut talebi hiç azalmıyor. Son 10 senede 8 milyon konutun inşaatı başladı. Son 10 senede yapılan konutlardan 6 milyonunun satışı gerçekleştirildi.

10 soruda yapı ruhsatı!

Yapı ruhsatlarının, mücavir alanlar içerisinde ruhsata tabi olan herhangi bir yapının inşaatına başlanabilmesi için alınması gerekiyor. Peki yapı ruhsatları nasıl, nereden alınır? İşte tüm detaylar...

Türk yapı sektöründen Etiyopya Yapı ve İnşaat Fuarı'na yoğun ilgi!

Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa 9 – 12 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacak olan 10. Uluslararası Yapı, Çelik, Yapı Malzemeleri ve Altyapı Fuarı’na hazırlanıyor.

Nihat Zeybekci: İzmir'de yapılaşma baskısı azaltılacak!

İzmir’i gönül belediyeciliği ile buluşturmayı planlayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “10 Numara İzmir” sloganıyla hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı.

ONAG Yapı'dan 3 projede yüzde 10 indirim fırsatı!

İzmir'de markalı konut üreticisi olan ONAG Yapı Karşıyaka Arkadya Evleri, Sasalı villaları ve ortağı olduğu Gültekin Pera projesinde yüzde 10 indirim yapıldığını açıkladı.

10 numara yap nedir Haberi

10 numara yap nedir

Ankara İl Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucu son iki ayda bin 200’ün üzerinde araç denetlendi, uygunsuzluğu tespit edilen araçlara ilgili mevzuat uyarınca toplamda 126 bin TL idari para cezası uygulandı.   


Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Banu Aslan Can, egzoz gazı emisyonu kontrolü ile benzin ve motorin kalitesi ile ilişkin, “10 numara yağı belki vatandaş o an ucuz diye tercih edebiliyor ama uzun zaman dilimleri için baktığımızda çok daha büyük maddi kayba neden olmaktadır. Özellikle dizel araçlarda engellenmesi gerekiyor” dedi. 


Yapılan denetimler, hava kirliliğini önlemek amacıyla gerçekleştiriliyor. Trafikte seyreden motorlu taşıtların egzoz ölçümü ve denetimi, ‘Egzoz Emisyonu Kontrol Yönetmeliği’ ile yapılıyor. Bu kapsamda yönetmeliğin 16. maddesinde remi ve hususi otomobillerin trafiğe çıktıktan itibaren 3 yılın sonunda her 2 yılda bir diğer...