05 / 05 / 2024

10 temel öneri

10 temel öneri

BW Plus The President Hotel Genel Müdür Yardımcısı Murat Arslan otel yatırımcılarına, 10 temel öneride bulundu...

Bu hisselere yatırım yapanlar dikkat! İşte borsada bu hafta yatırımcısını üzen 10 hisse!

Seçimlere üç hafta kala yatırımcılar, yatırım enstrümanlarıyla ilgili araştırmalar yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisseyi açıkladı. 

Bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisse!

Borsada sert rüzgarlar eserken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen hisseleri paylaştı. İşte en çok düşen 10 hisse...

Artık daha da alınmaz hale geldi! Yeni tarifeyle fiyat 10 TL'ye çıktı!

Simidin ve ekmeğin maliyetlerindeki yükseliş, Türkiye'deki enflasyonun bir tezahürü olarak görülüyor. Son zamanlarda birçok temel ihtiyacın fiyatındaki artış, insanları ekonomik olarak zorluyor. Vatandaş ve esnafın tepkili olmasına neden olan simit artık 10 TL’ye çıktı.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına büyük zam geldi. Peki demir fiyatları bugün ne kadar oldu? Demir fiyatlarına ne kadar zam geldi? 10 Mart 2023 demir fiyat listesi.

İMKON'DAN yapıların depremden az zarar görmesi için 10 öneri! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, yapıların depremden en az zarar görmesi amacıyla yapılması gerekenlere ilişkin 10 öneri paylaştı.

En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrasın depremzedelerin en temel ihtiyaçlarından biri olan çadırların fiyatları merak ediliyor. En uygun çadır fiyatları ne kadar? En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Kim Market’te kahvaltılıklarda dev indirim! Kaşar peyniri ve zeytin 10 TL birden düştü! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Kim Market’in yeni kataloğunda kahvaltılık kategorisindeki temel ürünlerden peynir ve zeytin 10’ar lira birden indirime girdi. Kim Market yeni kataloğunda hangi ürünler ne kadar oldu? Fiyatları kaç TL? işte detaylar…

Yılbaşı alışverişi yapacaklar mutlaka okuyun! Siber Güvenlik Uzmanı uyardı! Türlü türlü yöntemleri var!

Peki online alışveriş yaparken nelere dikkat etmeli? İşte yeni yıl alışverişi yaparken siber dolandırıcıların tuzağına düşmek istemeyenler için 10 kritik öneri!

Kadroya geçen sözleşmelilerin hayatında neler değişecek? İşte kazanılacak 10 temel hak!

Kamudaki 520 bin sözleşmeli personelden 424 bininin memur kadrosuna atanmasını sağlayacak 'sözleşmeliye kadro' düzenlemesi bu ay yasalaşacak.

Demir fiyatlarına bugün zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar? 10 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına önce zam ardından indirim haberleri gelmeye başladı. Peki 10 Ekim 2022 bugün demire zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? İşte 10 Ekim 2022 demir fiyat listesi...

Bizim Toptan'dan kaçırılmayacak fırsat! Fiyatlar sabitlendi! 10 Eylül 2022 fiyat listesi

1 Kasım’a kadar 60 gün boyunca 20 temel üründe fiyatlar sabitlendi. Bizim Toptan'danki bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız elinizi çabuk tutun. Ucuz ve bereketli alışverişin adresi Bizim Toptan’dan cebinizi düşünen bir kampanya haberi geldi. İşte Bizim Toptan 10 Eylül fiyat listesi.

Bankalar 10 bin TL verecek! İhtiyacı olan buraya baksın

Bankalar temel ihtiyaç kredilerinde kampanya başlattı. Başvurular başladı: 10 bin TL temel ihtiyaç kredisi verilecek.

TMO'da dev fırsat! Ayçiçek yağı, fındık, pirinç, nohut, fasulye fiyatları açıklandı! İşte 10 Haziran 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) temel gıda ürünlerinin fiyatları belli oldu. Peki TMO'da hangi ürünler satışa sunuldu, fiyatları kaç TL? İşte 10 Haziran 2022 fiyat listesi...

10 temel öneri Haberi

10 temel öneri

Yurtiçi ve yurtdışında birçok otelin yatırım aşaması ve açılış sürecini yöneten BW Plus The President Hotel Genel Müdür Yardımcısı Murat Arslan, otel yatırımında dikkat edilmesi gereken hususları kaleme aldı.

Otel yatırımcılarına tavsiyede bulunan Murat Arslan, “Fizibilite çalışması başta olmak üzere yatırım bütçesinden satış ve pazarlama stratejisine, satın almadan eleman seçimine kadar tüm süreci doğru yönetmek gerekiyor. Büyük yatırım olarak ciddi bütçeler gerektiren otel yatırımlarında ancak doğru strateji ve planlama ile istenilen hedefe ulaşılabilir” dedi.