02 / 05 / 2024

11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı

11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı

Mobilya ve dekorasyona daire tüm ürünlerin ve yenilikçi tasarımların sergilendiği 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı, Adana'da açıldı.

Mobilya sektörü ihracatta rekora koşuyor! Hedef 10 milyar dolar!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, ”Yılın ilk 7 ayında 4,5 milyar dolarlık ihracat yaptık. Dünya sıralamasında 36’dan 11’inci sıraya çıktık. İthalat yapmadan dışarıya ürün satan sektörüz” dedi.

Vivense'de 11.11 kampanyası için son gün fırsatlarını kaçırmayın! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Vivense'de 11'li fiyatlar kampanyası için yarın son gün. Mobilya ve dekorasyon markası Vivense'de Kasım ayına özel çeşitli indirim kampanyaları ve 11'li rakamlar avantajları devam ediyor.

Türkiye’nin 8 aylık mobilya ihracatı rekor kırdı!

Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri sektörü, senenin sekiz ayında Türkiye ihracatına 5, 45 milyar dolar katkı sağlarken mobilya sektörünün ihracatı ise 3, 11 milyar dolara ulaşmış oldu.

Adana Çukurova Belediyesi 3 arsayı satıyor! 11.7 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana ili, Çukurova ilçesi, K.Ocağı ve Kurttepe mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

Adana'da 11 katlı binada trafo isyanı!

Adana'nın Çukurova ilçesindeki 11 katlı binada yaşayan vatandaşlar isyandalar.  Binanın ilk 5 katındakiler uyuyamıyor. 20 yıl önce binanın zemin katına yapılan trafo çalışmaya başladığı zaman ise duvarlar sallanmaya başlıyor.

Çukurova Balkon'da annelere 5 bin TL mobilya çeki!

Hemen teslim avantajının sunulduğu Çukurova Balkon, Anneler Günü’nde satış ofisini ziyaret ederek bir ay içinde daire satın alacak annelere 5 bin TL değerinde mobilya çeki fırsatı sunuyor. 

11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı açıldı!

Mobilya ve dekorasyona daire tüm ürünlerin ve yenilikçi tasarımların sergilendiği 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı, Adana'da açıldı.

8. Van İnşaat ve Mobilya Fuarı başladı!

Van'da İnşaat ve Mobilya Fuarı başladı. Bu yıl 8.'si düzenlenen fuara 11'i il dışında olmak üzere 34 firma katıldı.

Çukurova Balkon Kartal'da 0,69 faiz oranı!

Çukurova Balkon Kartal'da 0,69 faiz oranı ile ödeme imkanı sunuluyor. Çukurova Balkon Evleri'nde Fugo Mobilya'dan 20 bin TL'ye kadar hediye çeki veriliyor...

Elbistan Doğan Maden Sitesi'nin 11 bloğuna çürük raporu!

Çukurova Üniversitesi’nden uzmanların Doğan Maden Sitesi’ndeki 11 bloktaki dairelerin çürük olduğu yönünde rapor verdiği öğrenildi. Bina sakinlerine evlerini boşaltmaları yönündeki tebligatların ulaşacağı bildirildi.

Ankaralı mobilyacılar, Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı'nı ziyaret etti!

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Döşemelik Kumaşlar, Kapı, Pencere ve Ahşap Teknolojisi ve Orman Ürünleri Fuarı'nı ziyaret etti.

Ahmet Gülenç: Türkiye Mobilya sektöründe 11 basamak yükseldi!

Türkiye mobilya sektörünün lokomotif örgütü Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED), 2023 yılında 10 milyar dolarlık ihracat hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Türk mobilyacılar son 4 yılda ihracatta 11 basamak atladı!

(MOSFED) başkanı Ahmet güleç, Türkiye'nin son 4 yılda mobilya ihracatı sıralamasında 10 basamak atlayıp 11'inciliğe yükseldiğini belirterek, ''Hedef, 2023'te dünyanın ilk 5 ihracatçı ülkesi arasında olmak' dedi.

11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı Haberi

11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı

Dekorasyon ve mobilya üzerinde tüm yenilikçi tasarımların sergilendiği ve yoğun ilgi gören 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı, Adana'da açıldı.


11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı,  TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. Fuara katılan  Adana Valisi Mahmut Demirtaş, mobilya ve dekorasyon sektöründe istihdam potansiyelinin olduğunu açıkladı. 


Mahmut Demirtaş, son günlerde mobilya sektörünün büyüme rekorları kırdığını da dile getirdi. Fuar, 8 Ekim  azar gününe kadar açık kalacak. 


Geçen yıl 34 bin 700 kişinin ziyaret ettiği fuara bu sene daha fazla ziyaretçi...