19 / 05 / 2024

12.Uluslararası Mermer Doğal Taş Ürünleri Fuarı açılış

12.Uluslararası Mermer Doğal Taş Ürünleri Fuarı açılış

İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu, “Natural Stone Fuarı’nda en büyük pazarımız Çin’den çok sayıda profesyonel alıcıyı ağırlıyoruz. Organizasyon aracılığıyla Çin’e olan ihracatımız yükselecek” dedi.

A101'de yüzde 20'ye varan indirim başladı! Doğal yoğurt 49 TL, 12'li tuvalet kağıdı 61 TL! A101 5 Şubat fiyat listesi

A101 haftanın indirimlerini duyurdu. A101'de yüzde 20'ye varan indirim başladı! Doğal yoğurt 49 TL, 12'li tuvalet kağıdı 61 TL! A101 5 Şubat kataloğu fiyat listesi...

Yarın da sanayiciye indirim müjdesi verilecek! Konutlarda doğal gaz indiriminde 8 il sırada

İstanbul'da doğal gaza yüzde 12 indirim yapılmasının ardından yarın da sanayiciye elektrik indirimi müjdesi verilecek. Ardından doğal gaz için 8 ilde daha indirim müjdesi gelecek.

Böylesi görülmemişti! Doğal gazda tehlike çanları çalıyor

Rusya yaptırımları nedeniyle doğal gazda büyük bir krizin eşiğine sürüklenen Avrupa çok daha vahim bir açıklama yapıldı. Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Başkanı Fatih Birol, küresel bir enerji krizi yaşandığını belirterek, Avrupa'da bu kışın çok zor olacağını ifade etti.

Doğal gaz fiyatlarını uçuracak hamle! Resmen durduruldu

Doğal gaz pazarında fiyat artışına neden olabilecek çok önemli bir gelişme oldu. Uluslararası enerji şirketi Shell, işçilerle ödeme konusunda anlaşamayınca dün vardiya bitiminde sevkiyatın durdurulduğu ifade edildi.

Son Dakika.. BOTAŞ evlerde kullanılan doğal gaza büyük zam yaptı! Sanayi ve elektrik üretiminde kullanılan gaza da zam

Konutlarda kullanılan doğal gaza yüzde 35, sanayide kullanılana yüzde 50, elektrik üretiminde kullanılana ise yüzde 44.3 zam geldi. BOTAŞ, uluslararası gelişmelere bağlı olarak yaşanan dalgalanmalar nedeniyle getirilen zammın, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacağını bildirdi.

Doğal gaza zam mı gelecek? Yüzde 30…

Son dönemlerde uluslararası piyasalarda yaşanan fiyat artışlarına paralel, nisan ayı başı itibarıyla doğal gaza yeni zam bekleniyor. Aylık güncellemeler kapsamında sanayide kullanılan doğal gaz fiyatlarındaki artışın yüzde 30’lara ulaşabileceği öne sürüldü. 

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Başkut tarafından kuruldu.

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Coşkun tarafından kuruldu.

Moody's: Düşük fiyatlar petrol ve doğal gaz şirketlerinin finansal risklerini artırdı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, düşük petrol fiyatlarının 2020 yılında petrol ve doğal gaz şirketlerine ilişkin finansal riskleri artırdığını aktardı.

Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı!

İtalya’da 54. kez düzenlenen Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı. Demmer Mermer, Dolamit ürününü ilk kez fuarda görücüye çıkardı.

Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'na yabancılardan ilgi!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) öcülüğünde açılacak mermer fuarına yabancılardan yoğun ilgi geldi. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

İstanbul Mermer Fuarı yarın başlıyor!

Doğal taş sektörünün İstanbul'daki en büyük buluşması "İstanbul Mermer", 13. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı” 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek.

İZSU doğal afetlere karşı Japonlarla işbirliği yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kentin kanal sistemini doğal afetlere karşı güçlendirmek için Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve Sendai Belediyesi ile birlikte çalışacak.

12.Uluslararası Mermer Doğal Taş Ürünleri Fuarı açılış Haberi

12.Uluslararası Mermer Doğal Taş Ürünleri Fuarı açılış

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) ve KOSGEB desteğinde düzenlenen “Natural Stone - 12.Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı” kapılarını açtı. CNR EXPO Yeşilköy’de 4-7 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek Natural Stone Fuarı’na, Avrupalı firmaların yanı sıra Çinli yatırımcılar akın etti.


Sektör ve fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu, “Başta Çinli profesyonel alıcılar olmak üzere Hindistan, Irak, İran, İsrail, İtalya, Libya, Makedonya, Ürdün, Yunanistan, Bulgaristan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden çok sayıda profesyonel alıcıyı fuarımızda ağırlıyoruz” dedi.


Çin’e olan ihracat yeniden yükselişe geçecek


Sektör olarak en çok ihracatın yapıldığı ülkeler arasında ilk sırayı alan Çin’in fuara olan ilgisinden mutlu olduklarını belirten İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, şöyle konuştu:


“Genel seçimin sona ermesinin ardından tek...