03 / 05 / 2024

13. Gayrimenkul Zirvesi

13. Gayrimenkul Zirvesi

İSTANBUL Ticaret Üniversitesi'nin bilgi ortağı olduğu 13. Gayrimenkul Zirvesi İstanbul'da gerçekleştirildi. Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) ev sahipliği yaptığı zirvede, sektörü ilgilendiren konu başlıkları tartışıldı.

Gayrimenkul devleri, 13. Gayrimenkul Zirvesi 'nde buluşuyor!

Türkiye 'nin Gayrimenkul Platformu GYODER 'in 2000'den bu yana düzenlediği ve Gayrimenkul Zirvesi'nin 13'üncüsü bu yıl 10 Aralık 2013 tarihinde Four Seasons The Bosphorus'da gerçekleştirilecek.

13'üncü Gayrimenkul Zirvesi için geri sayım başladı!

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünün önemli platformu olan Gayrimenkul Zirvesi' nin 13'cüsünü "Zirve Burası" konsepti ile 10 Aralık 2013 tarihinde Four Seasons The Bosphorus'da gerçekleştirmeye hazırlanıyor...

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Ankara İstanbul, İzmir'in de aralarında olduğu 8 ildeki 13 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Sümer Holding A.Ş., Afyonkarahisar, Amasya, Çorum, Ağrı, Ankara İstanbul, İzmir ve Samsun illerinde yer alan 13 adet gayrimenkul özelleştiriliyor. İşte o özelleştirme ile ilgili tüm detaylar...

Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 13 gayrimenkul!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 13 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Saruhanlı Belediyesi, Manisa'da 13 gayrimenkul satıyor!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. 13 gayrimenkulün satış ihalesi 1 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi start aldı! Gayrimenkul sektörü konuşuldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneğince düzenlenen GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Zirveye AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve aynı zamanda, çok sayıda davetli katılım sağladı

GYODER 18’inci Gayrimenkul Zirvesi başlıyor! Deprem için özel alan kurulacak!

GYODER’in ulusal ve uluslararası panelistlerin bulunacağı ‘Gayrimenkul Zirvesi’ bugün başlıyor. İki gün boyunca devam edecek zirvede ana tema ‘Şehrini Vicdanla Tamamla’ olmasına karar verildi. Aynı zamanda, İstanbul Kongre Merkezi’nde deprem için özel alan da kurulacak.

GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi 25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek! Şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak! 

25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ‘vicdanlı ve merhametli şehirler’ teması ile şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak. İşte ayrıntılar...

GYODER’den gayrimenkul sektörü için iki yeni proje! 25 Ekim'de açıklanacak! 

“Rota Yeniden Oluşturuluyor” mottosuyla 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek 17. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde GYODER’in sektör paydaşlarıyla beraber gerçekleştireceği iki yeni projeye ilişkin ayrıntılar da duyurulacak.

GYODER 17. Gayrimenkul Zirvesi 25 Ekim’de!

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'nin 17.'si 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de yapılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Balıkesir'de 13 gayrimenkul satılıyor! İhalesi 7 Eylül'de!

Balıkesir ili Dursunbey Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Dursunbey ilçesinde yer alan 13 adet gayrimenkulü 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi 23 Şubat'ta!

Türkiye’nin gayrimenkul alanında gerçekleştirilecek olan ilk Metaverse konulu zirvesi “Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi”, 23 Şubat 2022 tarihinde yapılacak. Merakla beklenen zirve Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Balıkesir Susurluk'ta 11.1 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Balıkesir İli Susurluk Belediye Başkanlığı, Balıkesir Susurluk'ta yer alan 13 adet gayrimenkulü 11 milyon 87 bin 647 TL bedelle satışa çıkardı.

13. Gayrimenkul Zirvesi Haberi

13. Gayrimenkul Zirvesi

Sunuculuğunu Mesut Yar'ın üstlendiği zirvede; gayrimenkul sektörüne yabana yatınmcımn bakışı, yeni imar kanununda oyunun kuralları ve sürdürülebilirlik, yeşil dönüşümle başlayan mega projelerden marka şehirlere ve gayrimenkul pazarlamasında ayrışmanın yollarına kadar pek çok konu ele alındı. 

GYODER Başkanı Aziz Torun açılışta yaptığı konuşmada, "Gayrimenkul sektörü 10 yıl öncesine kadar mahalle müteahhitliği seviyesindeydi. Ancak 10 yılda Türkiye'nin hızlı büyümesine paralel olarak, sektörün de çok hızlı geliştiğini görüyoruz" dedi. Sektördeki hızlı gelişmenin bir kazaya uğramaması için bilgi üretmeye, eğitim çalışmalarına, işbirliğine ve özeleştiriye büyük önem verilmesi gerektiğini vurgulayan Torun, şunları söyledi: "Sektörün bu gelişimini ve değişimini sağlarken, sektörü temsil edebilecek sivil toplum örgütlerine de ihtiyaç var. GYODER, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi ile sektörel konularda işbirliği yaparak kazanımlarrnı genişletmeye ve veri tabanı...