05 / 05 / 2024

13 milyon konut yapılacak

13 milyon konut yapılacak

Hükümetin, yeni ekonomi programında iki alanda büyük nitelik dönüşümü öngörülüyor. Daha sağlam evler ve daha kaliteli ihracat hedefi ile yola çıkıldı. 13 milyon konut yapılacak, ihracatta ise teknolojinin payı yüzde 15'e çıkarılacak...

3 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksiti 115 bin TL'yi, geri ödemesi 13 milyon TL'yi aştı!

Ev fiyatları ulaşılamaz seviyelere yükselirken, konut kredisi faizlerinde de rakamlar peş peşe değişiyor. 3 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksiti ve geri ödemesi şok etti. Peki vatandaşlar bu rakamlara neler dedi? İşte o yorumlar...

87 kattan oluşan binalar 1942'ye damga vurdu! 4 şehir nüfusu kadar olan binaların maliyeti 13 milyon dolar!

Dünyanın en yüksek binaları Amerika'da. Bunların en büyüğü ise 87 katlı büyüklüğündeki Volovrt olup 241 metre yükseklikte olup, 87 kattan oluşuyor. 4 şehir nüfusu kadar olan binalar 13 milyon dolara mal olmuş.

1 milyon konut hedefleyen Zeray halka arz için SPK'ya başvurdu!

1 milyon konut hedefleyen Zeray, gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüşmek için Sermaye Piyasa Kurulu'na (SPK) başvuru yaptı.

İki ildeki 13 adet konut satılıyor! Ev alacaklar hemen bu tarihlere bakın!

Balıkesir'de ve Bursa'da 13 adet konut satılıyor. Peki iki ilde satışa sunulan konutların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

12. Kalkınma Planı'nda afet yönetimi detayı: 15,2 milyon konut ve iş yeri zorunlu deprem sigortasına dahil olacak!

12. Kalkınma Planı kapsamında, ülke genelinde 2028 yılında 15,2 milyon konut ve iş yerinin zorunlu deprem sigortasına dahil olması planlanıyor. 

Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti!

Yapay zeka ve büyük veri analizleri ile gayrimenkul değer hesabı sunan ve bu sayede  de kullanıcıların güvenle gayrimenkul satışı yapmalarına imkan sunan Endeksa verilerine göre, Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti...

İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

İstanbulluların merak ettiği soru yanıtlandı! Büyük taşınma planı belli oldu! 1.5 milyon konut nereye yapılacak?

“İstanbul’da dönüşmesi gereken 1,5 milyon bağımsız bölüm var” diye konuşan Bakan Murat Kurum İstanbulluları merakta bıraktı. İstanbul 1,5 milyon konut nereye taşınacak? İşte detaylar!

Emekliler bu tarihte resmen soğuk terler dökecek! İşte 13 milyon uykularını kaçıran o tarih! Hemen bakın!

Emekliler bu tarihte resmen soğuk terler dökecek... İşte 13 milyon uykularını kaçıran o tarih... Hemen bakın...

13 milyon emeklinin dünyası başına yıkıldı! Az evvel tek tek açıklandı, duyan emekli adeta buz kesti! Hemen bakın!

13 milyon emeklinin dünyası başına yıkıldı... Az evvel tek tek açıklandı, duyan emekli adeta buz kesti... Hemen bakın...

Türkiye’de her yıl yaklaşık 1.4 milyon konut satılıyor! Erişilebilir konuta ihtiyaç artıyor!

Türkiye’de her yıl yaklaşık 1.4 milyon konut satıldığını söyleyen EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, hala erişilebilir konut ihtiyacı olduğunu kaydetti.

13 milyon emeklinin beklediği karar açıklandı! Ek ödemelerin tarihi belli oldu!

13 milyon emeklinin beklediği karar açıklandı: Bayramdan sonra onaylanmıştı: Eylül’de ek ödeme olarak ödenecek!

13 milyon emekliyi ilgilendiriyor! Ödenen vergilerinizi geri alabilir, vergiden muaf olabilirsiniz! 

Türkiye'de 13 milyon civarında emekli bulunuyor. Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen, bugünkü köşesinde emlak vergisini ve emeklilerin vergi ödemelerini kaleme aldı. İşte Nedim Türkmen'in o yazısı...

13 milyon konut yapılacak Haberi

13 milyon konut yapılacak

Hükümetin, yeni ekonomi programında iki alanda büyük nitelik dönüşümü öngörülüyor. Daha sağlam evler ve daha kaliteli ihracat hedefi ile yola çıkıldı. 13 milyon konut yapılacak, ihracatta ise teknolojinin payı yüzde 15'e çıkarılacak.


62'nci Hükümet'in yeni ekonomi programında Türkiye'nin 500 milyar dolarlık ihracat hedefine geniş yer ayrıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı programda, 2002'de 36 milyar dolar olan ihracat hacminin 2013'te 152 milyar dolara ulaştığı anımsatıldı. İhracat yapısındaki dönüşümle birlikte bilgiye dayalı, yüksek teknolojili, yüksek katma değerli malların üretimi teşvik edilecek. Bu yolla ihracatta yüksek teknolojili ürünlerin yüzde 4'lerde olan payı 15'e çıkarılacak. Üretimin ve ihracatın artırılması için uygun finansman çalışmaları sürecek. Ar-Ge, inovasyon, tasarım ve markaya dayalı ürünlerinin payının artırılmasına yönelik çalışma ve destekler hız kazanacak. 


TL KULLANIMI ARTACAK 


Türk Lirası'nın dış ticaretteki...