15 / 05 / 2024

15 binlik konut kredisi nasıl alınır

15 binlik konut kredisi nasıl alınır

Devletin konut seferberliği başladı. Buna göre ilk kez ev sahibi olacak kişiler bankalarda açtıracağı konut hesabıyla 15 bin liraya kadar devlet desteği almaya hak kazanacak.

İki şehirde 15 konut ve 1 arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat!

Kayseri'de yer alan 15 adet konut ve Kocaeli'de yer alan 1 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte o ihale ilanları ile ilgili detaylar...

Bakan Özhaseki'den deprem konutları açıklaması: Her ay 10 bin, 15 bin konut teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki deprem konutları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada salı günü biten evleri teslim etmeye devam edeceklerini belirterek, "75 bin evi teslim etmiş olacağız. Ondan sonra da her ay 10 bin, 15 bin konutu vermeye devam edeceğiz" dedi.

Bakan Özhaseki'den son dakika deprem konutu açıklaması: Her ay 10-15 bin konut dağıtacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde her ay 10-15 bin konut dağıtılacağını açıkladı.

Maslak Koru lansmana özel yüzde 15 indirimle satışta! Yeni proje! 

Maslak Koru projesinde lansmana özel yüzde 15 indirimle konut satışları başladı. Peki Maslak Koru'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

İstanbul'da 15 adet konut satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1 4+2 ev sahibi olabilirsiniz! Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Beşiktaş, Başakşehir, Zeytinburnu, Bakırköy ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 15 adet konutu satıyor. Peki İstanbul'da satışı yapılacak evlerin fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Lale Kısıklı Konakları'nda yaşam başlıyor! Yüzde 15 indirimle konut alma fırsatı!

Rekon Grup ve Demir Vakfı tarafından hayata geçirilen Lale Kısıklı Konakları'nda satışlar devam ediyor. Lale Kısıklı Konakları'nda yarısı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak. 

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz! 2024'te 15 bin konut dönüşmüş olacak!

Gaziosmanpaşa'da, kentsel dönüşüm çerçevesinde devam eden projelerle 2024 yılının sonuna kadar toplam 15 bin konut dönüşmüş olacak. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den İstanbul'a 15 bin konut ve ticari ünite geliyor! Milyonlara son dakika müjdesi! Resmen açıklandı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, afet konutları ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında mega kent İstanbul'da 12 bin 73 konut ve ticari ünitenin inşaatı devam ettiğini yaklaşık 15 bin konut ve ticari ünitenin proje çalışmalarının da sürdüğünü söyledi. İşte detaylar...

TOKİ Konya Akören alt gelir grubu başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Akören alt gelir grubunda yer alan 15 adet konut için başvurular 14 Mart tarihi itibariyle başlıyor.

Fikirtepe'de 15 bin konut için ihale süreci başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, dikkat çeken bir açıklamada bulundu ve "Şubat ayı itibariyle 15 bin konutun ihalesini yapmak suretiyle İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm projesini Fikirtepe'de başlatacağız" diye konuştu. 

TOKİ Aydın Çine başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın Çine projesinde yer alan 15 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Emlak Konut GYO'dan 5 milyar TL'lik ihale atağı!

Yılın son çeyreğinde 15 bin konut satışı yapacağını açıklayan Emlak Konut GYO, arsa karşılığı gelir paylaşım modelli projeler için düğmeye bastı. 

15 binlik konut kredisi nasıl alınır Haberi

15 binlik konut kredisi nasıl alınır

Peki ama nasıl? İşte bu konudaki kafa karışıklıklarını giderecek kritik 11 soru ve yanıtı... 


İlk kez ev sahibi olacak vatandaşlara konut hesabı açtırmaları halinde devlet tarafından 15 bin TL’ye kadar destek sağlanması için gerekli olan alt yapılar hazırlandı. Bu sayede pek çok kişinin ev sahibi olması hedefleniyor. Peki konut hesabına devlet desteğinden kimler, hangi koşullar altında yararlanabilir? 


MAVİ KARTLILAR ALAMAZ 


1- Kimler destekten yararlanabilir?

7 Haziran 2015 tarihi itibarıyla tamamı kendisine ait bir konutu bulunmayan Türk vatandaşları konut hesabı açtırarak devlet desteğinden yararlanabilirler. Dolayısıyla üzerine tapusu tamamı kendisine ait bir evi olmayan her Türk vatandaşı gerekli şartları sağladığında bu destekten yararlanabilir.


2- 'Mavi Kartlı'lar da faydalanabilir mi? 

Türk vatandaşlığından izinle çıkanların yani Mavi Kartlıların konut hesabı açtırarak devlet desteğinden yararlanmaları mümkün değildir. 


ÇOCUKLAR İÇİN DE VAR 


3-...