02 / 05 / 2024

1.5 milyar $lık Mardan Palace icradan satılık

1.5 milyar $lık Mardan Palace icradan satılık

Antalya’nın Kundu sahilinde 2009’da yaklaşık 1.5 milyar dolar harcanarak yapılan ve görkemli bir törenle açılan Mardan Palace, borçları nedeniyle açık artırma usulüyle satışa çıkarıldı.

İŞ GYO Profilo AVM'nin 2023 yıl sonu değeri 1.5 milyar TL'yi aştı!

İŞ GYO tarafından Profilo AVM'nin 2023 yıl sonu değerine ilişkin rapor yayımlandı. Profilo AVM'nin 2023 yıl sonu değeri 1.5 milyar TL'yi aştı. 

Hilton Grand Vacations, Bluegreen Vacations'ı borçları dahil 1,5 milyar dolara satın alıyor!

Amerikalı tatil mülkü işletmecisi Hilton Grand Vacations'ın Bluegreen Vacations'ı borçları dahil 1,5 milyar dolarlık bir anlaşmayla satın alacağı ifade edildi.

ASELSAN'dan 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki yeni sözleşme!

ASELSAN ile Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) uçak modernizasyonu ile ilgili 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki sözleşme imzalandı.

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Yabancılara konut satışı seçim sonrasında hareketlendi: 1.5 milyar dolarlık bekleyen talep Türkiye'ye gelecek! 

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Faruk Akbal, seçimin ardından yabancıya konut satışındaki son durumu değerlendirdi. Akbal, birkaç hafta için 1.5 milyar dolarlık bekleyen talebin Türkiye'ye geleceğini dile getirdi. 

Enerjide 1.5 milyar dolarlık yatırım geliyor! Hedef 45 milyar dolar

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, depolamalı rüzgar ve güneş enerji santrali kurulması için ön lisans sürecinin tamamlandığını belirterek, “İlk etapta 1.5 milyar dolarlık yatırım olacak. Bu rakam katlanarak yükselecek” dedi.

Dikkat! Tarım Bakanı açıkladı… Çiftçiye 1,5 milyar lira ek destek!

Bakan Kirişçi, deprem bölgesindekiler ağırlıklı olmak üzere çiftçilerin yem sıkıntısı yaşamaması için 1,5 milyar lira ek desteği gündeme aldıklarını kaydetti.  Tarımsal destek ödemeleri öne çekildi. İşte detaylar…

Bitcoin 1.5 yılın dibini gördü! Artık çok zor!

Bitcoin 20 bin 800 dolar bandına çekilerek tam 1.5 yılın dibini gördü! Peki, Bitcoin ve kripto paraların düşüşünün sebebi neden düşüyor? Fed faiz kararı ne olacak? Kripto piyasasında neler oluyor? İşte son dakika gelişmeleriyle birlikte adım adım yaşananlar...

Merkez’den KİT’lere 1,8 milyar dolarlık döviz satışı 7 ayda 23,5 milyar doları buldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Mayısta kamu iktisadi teşekküllerine 1,8 milyar dolarlık döviz satışı gerçekleştirdi. Bu satışla birlikte son 7 ayda KİT'lere yapılan döviz satışı 23,5 milyar doları buldu. Nisan ayında ise TCMB KİT'lere 3,3 milyar dolarlık döviz satışı yapmıştı.

Sakarya'ya 1,5 milyar lira yatırımla yeni baraj projesi

Sakarya'da şehrin alternatif içme suyu kaynağı için 1,5 milyar liralık yatırımla baraj yapılacak.

Türk müteahhitler Senegal’de 1.2 milyar dolarlık projeyi tamamladı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Türk müteahhitlerin Senegal'de üstlendiği projeleri kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Türk müteahhitleri Senegal’de 1.2 milyar dolarlık proje bitirdi' başlıklı yazısı...

Emlak Konut GYO'nun Fikirtepe ihalesine 1.5 milyar TL'lik teklif!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde İstanbul Fikirtepe'deki kentsel dönüşümü kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in 'Fikirtepe'deki son ihale 1.5 milyar TL' başlıklı yazısı...

Evergrande hisselerini 1.5 milyar dolara sattı!

Çin'in en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri olan Evergrande, hisselerini 1.5 milyar dolara varlık yönetim şirketine sattı.

1.5 milyar $lık Mardan Palace icradan satılık Haberi

1.5 milyar $lık Mardan Palace icradan satılık

Antalya’nın Kundu sahilinde 2009’da yaklaşık 1.5 milyar dolar harcanarak yapılan ve görkemli bir törenle açılan Mardan Palace, borçları nedeniyle Antalya 4. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satılıyor. Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından yaptırılan otele 650 milyon TL, otelin yanındaki villalar için de 69 milyon 750 bin TL değer biçildi.


Bu durumda otel 325 milyon TL başlangıç bedeliyle satışa çıkacak. Borçları nedeniyle Antalya 4. İcra Dairesi tarafından satışına karar verilen Mardan Palace talip olanlar Antalya 4. İcra Müdürlüğü’nün şartnamesindeki edimleri yerine getirdikten sonra ihaleye katılabilecek.


Değerinin yarısı...


3 Haziran’da yapılacağı duyurulan ihaleye katılmak isteyenler birinci artırımdan yirmi gün öncesinden, arttırma tarihinden önceki güne kadar teklif verebilecek. Bu artırımda tahmin edilen değerin yüzde 50’sini ve rüçhan (öncelikli pay hakkı sahibi) alacaklılar...