25 / 07 / 2024

19 Aralık İnşaat Mühendisleri Günü

19 Aralık İnşaat Mühendisleri Günü

İnşaat Mühendisleri Odası’nın kuruluşunun 61. yılında “19 Aralık İnşaat Mühendisleri Günü”nün 44.’sü kutlanıyor. İMO Samsun Şubesi Toplantı Salonu’nda yapılan kutlama programı saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Altında dalgalı seyir devam ediyor! Çeyrek altın ne kadar oldu? 19 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken, bugün düşüşe geçti. Altında dalgalı seyir devam ederken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 19 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Merzifon Belediyesi 5 iş yeri ve 2 arsa satıyor! İhalesi 19 Aralık'ta!

Merzifon Belediye Başkanlığı, Merzifon'da yer alan 2 arsa ve 5 iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Benzine 61, motorine 77 kuruş indirim geldi! Akaryakıtta çifte bayram! BP, PO, Opet, Shell 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Benzin ve motorinin litresine geçtiğimiz hafta peş peşe zam yapılmıştı. Sürücüler dört gözle gelecek indirimi bekliyordu. Benzin ve motorin fiyatları bugün değişti. İşte ayrıntılar ve BP, PO, Opet, Shell, Total 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Audi'den A7 Sportback'e 154 bin TL zam! Fiyatlarını görenler şoke oluyor! İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Audi’nin 1994 yılında başlayıp bugüne kadar üretimine devam ettiği  sedan modeli A7'nin kasım ayı fiyat listesi belli oldu. Maalesef aracın fiyatları bu ay da zamlandı. İşte, Audi A7'nin 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mercedes-Benz GLA'ya 38 bin 500 TL zam! İşte Mercedes-Benz GLA 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Dünyanın en çok otomobil satan  markalarının başında gelen Mercedes-Benz’in GLA modelinin  Aralık ayı fiyatları belli oldu? Peki  Mercedes-Benz GLA kaç TL oldu?  İşte, Mercedes-Benz GLA’nın 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altın bugün ne kadar? 19 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1078,70 liradan satılıyor. 19 Aralık 2022 yani haftanın ilk gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 19 Aralık altın fiyatları!

Dolar bugün ne kadar? 19 Aralık 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 19 Aralık Pazartesi günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL,18,65 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 19 Aralık Pazartesi kuru…

Bugün euro/TL kaç lira? Euro bugün ne kadar? Euro kaç TL oldu? 19 Aralık 2022 euro/TL kuru

Dolar/TL 18.60 TL etrafındaki tarihi zirvelerde iki aydan fazla süredir yatay seyrine devam ediyor. Euro TL ise bugün de yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Peki Euro kaç lira? Euro bugün ne kadar? Euro kaç TL oldu? 19 Aralık 2022 euro/TL kuru...

İndirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala binlerce kişi sevdikleri için yeni yıl hediyesi arayışına girdi. Altın takı almak isteyenler için, indirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

19 Aralık İnşaat Mühendisleri Günü Haberi

19 Aralık İnşaat Mühendisleri Günü

İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Samsun Şubesi, “19 Aralık İnşaat Mühendisleri Günü” dolayısıyla kutlama programı düzenledi.


Programın açılış konuşmasını İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Cevat Öncü yaptı.

Ülkenin gelişmesinde genç mühendislere çok büyük iş düştüğünü belirten İnşaat Mühendisi Cevat Öncü, “Mezuniyetimiz de diplomalarımızı alırken başladığımız bize verilen mühendislik unvanına layık olmaya, onun bize sağladığı yetki ve sorumluluğu bilerek, hangi şartlar altında olursa olsun onları ancak iyiye kullanmaya, yurdumuza ve insanlığa yararlı olmaya, kendimizi ve mesleğimizi maddi ve manevi alanlarda yükseltmeye çalışacağımıza namusumuz üzerine yemin ederek başladığımız meslek yaşantımızda 40. yıldan fazla meslek yaşantısını gördüğümüz arkadaşlarımız var. İnşaat mühendisliği, uluslararası literatürde ‘medeniyet mühendisliği’ olarak geçmektedir. Bu anlamda meslektaşlarımızın pek çoğu ülkenin gelişimi, mesleğin ilerlemesi anlamında yetki ve sorumluluk yüklenmektedirler” dedi.


Genç mühendislerin hedeflerini yüksek...