25 / 08 / 2024

1975 yılıdna Sarıyerde satılık arsa

1975 yılıdna Sarıyerde satılık arsa

Reşat Altın'ın 852 liraya satıldığı 1975 yılında, Sarıyer'de metrekaresi 150 lira arsa satılıyormuş. Parsellenen 500 bin metrekarede bin parsellik köşk ve apartman arsalarını, metrekaresi 150 liradan satın alınabilirmiş.

1936 yılında Sarıyer'de 3 taksitle satılık ev!

1936 yılında Sarıyer Reşadiyebey ve Hüseyinefendi sokaklarında bahçeli iki ev 3 taksit olacak şekilde açık artırma ile satılıkmış.

1952 yılında Sarıyer'deki Zümrüt Evler yüzde 25 peşin kalanı taksitle satılıkmış!

1952 yılında Sarıyer'de inşa edilen Zümrüt Evler projesinde konutlar yüzde 25 peşin kalanı taksitle satılıkmış.

Bakan Özhaseki'den deprem konutu açıklaması: 1.240 yerde şantiyemiz var, yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edeceğiz

İller Bankası Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen Türkiye Karbon Piyasası Geliştirme Projesi açılış etkinliğinde yaptığı konuşan Bakan Mehmet Özhaseki yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini müjdeledi.

1938 yılında Çin'de 2 milyon kişi evsiz kaldı! 

Çin'de 1938 yılında, Sarı Nehir'in taşması sonucu meydana gelen selde 2 milyon kişi evsiz kalmış. 

2023 yılında 100 TL'lik deprem vergisinin 73 TL'si harcandı!

Deprem yaralarının sarılması kapsamında 2023 yılında yapılan ek bütçe düzenlemesi ile, önemli bölümü KDV ve ÖTV olmak üzere 1 trilyon 301 milyar liralık ek tahsilat yapıldığı kaydedildi. Ek bütçe ve bağışlar dahil deprem için toplanan para miktarı 1.5 trilyon liraya kadar yaklaştı.

Reysaş GYO Sancaktepe projesinin 2022 yıl sonu değeri belli oldu!

Reysaş GYO İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesi, 0 ada 1975 parselin değerini resmen açıkladı. Peki Reysaş GYO Sancaktepe projesinin 2022 yıl sonu değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Hem yıl sonu hem de 2023 yılı gram altın fiyatını öğrenin! Bu bilgi hiçbir yerde yok

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, öngörülerine devam ederken, 2023 yılında gram altının fiyatını açıkladı. Memiş, bunun yanı sıra gram altına dair hiçbir yer bulunmayacak bilgileri de paylaştı. İşte detaylar…

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Emlak Konut GYO İstinye parselleri yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, İstinye Mahallesinde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Körfez GYO Kilyos arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Sarıyer ilçesi Kilyos Mahallesinde bulunan arsasına ilişkin 2020 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut GYO Zekeriyaköy parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Zekeriyaköy Mahallesi'nde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (KÖY) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

1975 yılıdna Sarıyerde satılık arsa Haberi

1975 yılıdna Sarıyerde satılık arsa



ULUDAĞ'I PARSELLEDİK ve ayaklarınıza getirdik.


BÜYÜKDERE'DE YÜKSELEN DEV BİR TESİS VE DEV BİR KENT



     İşte, Kentimizde Boğaziçi'ni seyredeceğiniz pencerelerden biri... 

  Sizin için geniş bir mimari kadro ile hazırladık bu projeyi.. Bugüne kadar yapılanın dışına çıktık, rahatlığınız ve huzurunuz için ayaklarınıza getirdik, muhteşem Boğaziçi'nin deniz manzaralı ULUDAĞ KENTİNİ.

  

  500.000 metrekarede 1000 parsellik ev, dağ evi, villa, köşk ve apartman yapımına müsait arsalar... ve arkasında avlanma sahası büyük bir orman... işte büyük bir alanda kuruyoruz ULUDAĞ KENTİNİ sizler için SARIYER BÜYÜKDERE...


Bu büyük kent, Büyükdere Caddesi'ne beş ayrı yoldan inmekte olup, en uzak noktası üç dakikalık mesafededir, içinde her türlü sosyal...