04 / 05 / 2024

2013 temmuz yol yapım ihaleleri

2013 temmuz yol yapım ihaleleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje, Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti işi yaptıracak...

Çalışanlara müjde! Yemek parasına yüzde 50 zam geldi! Yol ücreti de arttı! İşte zamlı yeni rakamlar...

Temmuz ayında askeri ücrete ek zamdan sonra çalışanların yol ve yemek ücretleri de arttırıldı. Peki yol ve yemek ücretleri ne kadar oldu? İşte zamlı yeni rakamları...

Citroen C-Elysee fiyatlarında son dakika! Resmen açıklandı! İşte 10 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yeni Citroen C-Elysee'nin ön yüzü, aerodinamiği iyileştirecek ve yol tutuşu güçlendirecek şekilde tasarlanarak dikkat çekemeyi başardı! Bunun üzerine C-Elysee'nin fiyatları merak konusu oldu. Peki, Citroen C-Elysee fiyatları ne kadar? İşte 10 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Yemek ve yol ücretleri arttı! Temmuz 2022 yemek ve yol ücretleri ne kadar oldu?

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla, işçi ücretleri üzerinden işverenlere sağlanan gelir vergisi istisnalarında artış yapıldı. Günlük yol ve yemek ücretleri için işverenlere sağlanacak olan vergi istisnası tutarları güncellendi.

Suzuki Vitara fiyatlarında son dakika! 40 bin TL birden zamlandı! İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Suzuki Vitara Hibrit, akıllı hibrit teklnolojisine sahip olması ile pek çok sürücünün ilgisini çekmeyi başardı. Peki, Her yol tipine uyum sağlayan SUV teknolojisi ile donatılan Suzuki Vitara fiyatları ne kadar? İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İzmir Küçük Menderes'e duble yol 2017'de yapılacak!

Küçük Menderes havzasının 2010'lu yılların başından bu yana gündeminde olan Torbalı-Bayındır-Ödemiş-Kiraz bölünmüş yol projesi için çalışmalar sürüyor. 3 Ekim 2013 tarihinde imzalanan son sözleşmeye göre 3 Mart 2018 tarihinde tamamlanması öngörülen proje için gözler 2017 yılına çevrildi.

Trabzon Yeşil Yol projesi için 175 milyon TL ödenek tahsis edildi!

Doğu Karadeniz Kalkınma Projesi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, bugüne kadar Yeşil Yol Projesi kapsamında bölgeye 2013-2016 yılları dâhil olmak üzere 175 Milyon TL ödenek tahsis edildiğini açıkladı

Ordu Sıcak Asfalt Yol projesinde çalışmalar devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Temmuz ayında yaşanan sel afeti ve darbe girişimine rağmen 752 Km Sıcak Asfalt Yol Projesi’nin çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ankara Fatih Caddesi'nde yol genişletme çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih Caddesi’nin, Etlik Caddesi ile Turgut Özal Bulvarı Fatih Köprüsü arasında kalan kısmında bu akşam (14 Temmuz Perşembe) yol genişletme ve asfalt yenileme çalışması başlatılacak.

Trabzon İkisu Grup Yolu'nun yapım ihalesi 14 Temmuz'da!

İkisu Grup Yolunun yöre insanına layık hale getirilmesi için icra edilen planlama ve altyapı çalışmaları tamamlandı. Bu çalışmalar doğrultusunda yol yapım ihalesi 14 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Antalya İmecik Yaylası'nda yol çalışmaları başladı!

Alya Büyükşehir Belediyesi, 10 Temmuz'da İmecik Beydağları'nda yapılacak olan şenlikler öncesinde İmecik Yaylası, Yazır Yaylası ve Güzle yolunda asfalt ve yol çalışmasına başladı.

2015 Temmuz ayında yabancılara kaç konut satıldı?

Konut satış istatistikleri TÜİK tarafından 2013 yılından itibaren il detayında aylık olarak yayımlanıyor. Bültende yabancı uyrukluya yapılan konut satış rakamları da yer alıyor. Peki, 2015 Temmuz ayında yabancılara kaç konut satıldı?

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura çekimi 27 Temmuz'da yapılacak!

2013 yılında Bingöl Belediyesi ile TOKİ tarafından İnönü Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapımı devam eden konutların yer belirleme kuraları 27-28 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacak.

Ayhanlar Yol Asfaltlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayhanlar Yol Asfaltlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 83 milyon 773 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Alemdağ'da açıldı.

2013 temmuz yol yapım ihaleleri Haberi

2013 temmuz yol yapım ihaleleri

İSTANBUL BOĞAZI KARAYOLU TÜP GEÇİŞİ PROJE, YAPIM, İŞLETME VE DEVRİ İŞİ YAPIM DÖNEMİ MÜŞAVİRLİK HİZMETİ İHALE İLANI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden:


İHALE KONUSU

İHALE DOSYASI SATIŞ BEDELİ (KDV DAHİL)

GEÇİCİ TEMİNAT TUTARI

İHALE TARİH/SAATİ


İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje, Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti

1.000.-TL

Teklif Bedelinin en az %3'ü

14 Ağustos 2013 / Saat 14:00



1- “İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje, Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti” işinin ihalesi; 14.08.2013 günü saat 14:00’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda İhale Komisyonu huzurunda kapalı teklif alma usulüne göre yapılacaktır.

2- İhalenin Konusu: İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje, Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti”dir.

3- İstekliler; ihale dosyasını Ulaştırma,...