11 / 05 / 2024

2013te düzenlenen fuarları kaç kişi ziyaret etti

2013te düzenlenen fuarları kaç kişi ziyaret etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), detaylı fuar bilgilerinin yer aldığı 2013 Yılı Fuar Raporu’nu açıkladı. Geçtiğimiz yıl düzenlenen toplam 407 fuarı, 15 milyon 500 bin 48 kişi ziyaret etti...

Tapu Sicil Müdürlüklerince Düzenlenen Resmi Senetlere İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Tapu Sicil Müdürlüklerince Düzenlenen Resmi Senetlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik bugünkü 31542 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

ATO tarafından düzenlenen Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı tamamlandı!

ATO ve Başkent Üniversitesi ortaklığıyla düzenlenen "Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı" tamamlandı. 

Akçakale Belediyesi'nce düzenlenen ihaleler mecliste!

31 Mart 2019 tarihinden bu yana Akçakale Belediyesi tarafından düzenlenen ihaleler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akçakale Belediyesi'nce düzenlenen ihaleler TBMM'de!

31 Mart 2019 tarihinden bu yana Akçakale Belediyesi tarafından düzenlenen ihaleler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tapu Sicil Müdürlüklerince Düzenlenen Resmi Senetlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Tapu Sicil Müdürlüklerince Düzenlenen Resmi Senetlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30825 sayılı Resmi gazetede yayımlandı.

Ortadoğu İnşaat ve Tarım Fuarları başarıyla tamamlandı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

İnşaat firmaları Almanya’da düzenlenen Bau İnşaat Fuarına katıldı!

14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı.

Kentsel Dönüşümde Adana Gerçeği konuşuldu!

Adana'da düzenlenen Tüyap İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları'nda Mimarlar Odası Adana Şubesi, kentsel dönüşümü anlattı. 'Kentsel Dönüşümde Adana Gerçeği' panelinde Mimar Sair Erhan Özbek'in moderatörlüğünde gerçekleşti.

Kale Kilit, yurt dışı fuarlarına çıkarma yaptı!

Dünyanın dört bir yanındaki farklı kıtalar ve coğrafyalarda yüzden fazla ülkeye ulaşan global bir marka olarak Kale Kilit, Eylül ayı boyunca yurt dışında düzenlenen fuarlarda en yenilikçi ürünleriyle yerini aldı.

Bursa'daki inşaat fuarlarını 60 bin kişi ziyaret etti!

BTSO öncülüğünde düzenlenen 'Bursa İnşaat 2016' ve 'İRES Bursa Gayrimenkul Fuarı' sona erdi. 5 gün boyunca 23 ülkeden yaklaşık 60 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarlar, satışlarını yükselterek ülke ekonomisine büyük katkı sağladı.

Bursa'da gayrimenkul ve inşaat fuarları açıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen "IRES Bursa Gayrimenkul" ve "Bursa İnşaat 2016" fuarları kapılarını açtı.

Romanlar İzmir'de düzenlenen forumda ev istedi!

İzmir Romanlar Derneğinin düzenlediği Roman Çalışmaları İnsan Hakları Forumu, Best Western Otel'de başladı. Romanlar, düzenlenen forumda barınma ihtiyaçlarını bir kez daha vurguladı.

Uptown İncek'te düzenlenen Fotomogan ev sahiplerini buluşturdu!

Uptown İncek'te düzenlenen Fotomogan ev sahiplerini buluşturdu. Ankara’nın göl ve de orman manzaralı projesi Uptown İncek Konutları’ nın düzenlediği FOTO MOGAN fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

2013te düzenlenen fuarları kaç kişi ziyaret etti Haberi

2013te düzenlenen fuarları kaç kişi ziyaret etti


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), detaylı fuar bilgilerinin yer aldığı 2013 Yılı Fuar Raporu’nu açıkladı. Geçtiğimiz yıl düzenlenen toplam 407 fuarı, 15 milyon 500 bin 48 kişi ziyaret etti. Yabancı ziyaretçi sayısı 527 bin 748 oldu. Fuarlarda, toplam 60 bin 520 firma stant açtı.


Ziyaretçi sayısı açısından bakıldığında, 2013 yılında birinciliği 1 milyon 635 bin 152 ziyaretçi ile 82’inci İzmir Enternasyonal Fuarı, ikinciliği 455 bin ziyaretçi ile 32.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve ARTIST 23.Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı aldı. 18.İzmir Kitap Fuarı 390 bin ziyaretçi ile üçüncü, 2. Malatya Kitap ve Kültür Fuarı 307 bin ziyaretçi ile dördüncü, 20. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı ise 270 bin ziyaretçi ile beşinci sırada yer aldı. Daha sonra ise; MODEKO 2013 24.İzmir Mobilya...