02 / 05 / 2024

2014 TİMFED Zirvesi

2014 TİMFED Zirvesi

TİMFED (Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu) İnşaat sektöründeki riskler ve fırsatları değerlendirilmesi adına İstanbul'da sektörün önde gelenlerinin katıldığı büyük bir zirve gerçekleştirdi. Zirveye çok sayıda akademisyenin katıldı..

Şaban Topal: Yeni yasa kentsel dönüşümü sekteye uğratabilir!

Türkiye İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Sekreteri ve Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Şaban Topal, yeni yasanın kentsel dönüşüm projelerini sekteye uğratabileceğini açıkladı.

Kemal Çelik: Marmara'da 2017'de 479 bin ev satılır!

Tesisat ve inşaat Malzemecileri Federasyonu'nun (TİMFED) raporuna göre 2017 yılında en çok daire Marmara Bölgesi'nde satılacak.

İnşaata yüzde 10 kur zammı!

Döviz kurundaki yükselişin inşaat malzemelerinde maliyeti artırdığını söyleyen TİMFED Başkanı Kemal Çelik, yeni yılda kur etkisinin fiyatlara yüzde 10 yansıyacağını açıkladı. Çelik, 2017’de yüzde 7,5 büyüme beklediklerini belirtti.

Konya'da İnşaat, Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı açıldı!

Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Büyükşehir Belediyesi ve TİMFED işbirliğiyle düzenlenen İnşaat, Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'nın açılışı, KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde yapıldı.

Merkez Bankası'nın faiz indirimine rağmen faizler hala yüksek!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, konut kredisi faiz oranlarının yüksek olmasının konut satışlarını olumsuz etkilediğini belirtti.

Yüksek faizin devam etmesi konut sektörünü vuruyor!

TİMFED Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, Merkez Bankasının faiz indirimlerine rağmen bankaların kredide yüksek faiz uygulamasını devam ettirmesinin konut satışlarını olumsuz etkilediğini belirtti.

13. Konya İnşaat Fuarı İstanbul'da gerçekleşti!

Tesisat inşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik önderliğinde düzenlenen 13. Konya inşaat Fuarı hazırlık ve tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı.

13. Konya İnşaat Fuarı tanıtım toplantısı 27 Şubat'ta Bakırköy'de!

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’ün de katılacağı toplantının gündemi 26-29 Mayıs tarihlerinde Konya’da TİMFED ve TÜYAP işbirliği ile bu sene 13.sü yapılacak olan KONYA İNŞAAT FUARI.

Antalya'daki Ruslar evlerini kalıcı Rus vatandaşlarına satıyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, "Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinin Antalya'da yaşayan Rus vatandaşlarını çok fazla kaygılandırmadığını söyledi.

Konut satış fiyatı en fazla artan şehir Antalya oldu!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, kasım ayında Antalya'nın metrekare başına yüzde 3,02 değer artışıyla konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği il olduğunu bildirdi.

İPKB'nin okulları 2014 Türkiye Mimarlık Yıllığı’na seçildi!

İstanbul Valiliği İstanbul Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yıkılıp yeniden yaptırılan Yeni Levent Lisesi, Güngören EML, Güngören Tozkoparan İÖO ve Zeytinburnu 100. Yıl TML, Arkitera Mimarlık Merkezi’nin Türkiye Mimarlık Yıllığı’na seçildi.

Cushman-Wakefiled 2014 Türkiye gayrimenkul pazarı raporunu açıkladı!

A sınıfı ofis pazarında, Avrupa’da en yüksek artışı yüzde 30 ile Türkiye gösterdi. İstanbul’un 3 önemli caddesi; Avrupa’da en yüksek kira artışlarının yaşandığı 10 pazar içinde yer aldı.

Tahir Tellioğlu: Yeni imar yasasına ihtiyaç var!

İMKON ve TİMFED Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en köklü olan projelerden biri olan Kentsel Dönüşüm uygulamasında hala sıkıntılar yaşandığını söyledi..

2014 TİMFED Zirvesi Haberi

2014 TİMFED Zirvesi
TİMFED (Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu) İnşaat sektöründeki riskler ve fırsatları değerlendirilmesi adına İstanbul'da sektörün önde gelenlerinin katıldığı büyük bir zirve gerçekleştirdi. Grand Cevahir Otel'de düzenlenen ve TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, SİNPAŞ Holding Başkanı Avni Çelik ve (TİMFED) Başkanı Kemal Çelik ile çok sayıda akademisyenin katıldığı zirvede sektörün sorunları ele...