16 / 05 / 2024

2014te en moda renk hangisi

2014te en moda renk hangisi

Ekonomist dergisi bu yılın moda renklerini derledi. Boya uzmanları bu yılın en popüler renginin mor olduğunu vurgularken, huzur için yeşil ve mavi tonların tercih edilmesini öneriyorlar...

Fakir ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürgenin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Elektrikli süpürge konusunda son yılların en moda ürünlerinden toz torbasız elektrikli süpürgeler artık hemen her evin baş köşesinde yer alıyor. Fakir’in ürettiği ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürge de elektrikli süpürge almak isteyenlerin tam aradığı bir ürün olarak öne çıkıyor.

Birçok yeni özelliğiyle Hutt D10 çift hazneli airfryer görücüye çıktı!

Son zamanların hiç kuşkusuz en moda elektronik ev aletlerinden olan airfyer artık hemen her evde yerini almaya başladı. Hutt da bu konuda bir büyük bir adım atarak çift hazneli bir airfryer üretti.

Yui M30 Maxifry airfyer satışa çıktı! Fiyatı ne kadar? Özellikleri neler?

Son dönemlerin en moda ev aletlerinden airfyer konusunda Yui’den de bir adım geldi. M30 Maxifry airfyer’ı satışa çıkaran Yui, ürüne ilişkin tüm özellikleri de paylaştı.

Kumtel Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Kumtel, son dönemlerin en moda küçük ev aletlerinden airfyer (yağsız fritöz) konusunda sevindirecek bir adım attı. Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer’ı üreterek görücüye çıkaran Kumtel, ürünü farklı online alışveriş siteleri üzerinden oldukça uygun fiyatla satışa çıkardı.

Yüksek enflasyona rağmen lüks tüketim tam gaz devam ediyor! Lüks tüketim geçen yılı ikiye katladı!

E-ticaretten gerçekleşen alışverişlerde lüks tüketimin arttığı gözleniyor. Uzmanlar, önceki yıllar ile karşılaştırıldığı zaman lüks tüketim harcamalarının katlanarak büyüdüğüne işaret ederken, en fazla alışverişin saat, mücevherat ve lüks moda kategorilerde gerçekleştiği görülüyor.

Simfer SK-6704 8 litre airfryer’da indirim sürprizi! Airfryer almak isteyenler hemen baksın!

Küçük ev aletleri konusunda alanının en iyi markalarından Simfer, son zamanların en moda küçük ev aletlerinden biri haline gelen airfyer konusunda sürpriz bir adım attı. Simfer, SK-6704 8 litre airfryer’da bin TL’ye varan indirim imkânı sağlayacağını duyurdu.

Vatan Bilgisayar’da Philips HD9252/90 essential airfryer fiyatları resmen dibe çakıldı!

Son dönemlerin en moda elektronik aletlerinden ve evlerin yeni olmazsa olmazlarından airfryer, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Vatan Bilgisayar da bu kapsamda, Philips HD9252/90 essential airfryer’i satışa çıkararak airfryer satın almak isteyenleri sevindirdi.

Philips HD9650/90 premium airfryer, 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarıyla Teknosa’da satışa çıktı!

Teknosa, son dönemlerin en moda elektronik cihazlarından airfryer’ı Philips güvencesiyle satışa sundu. 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu duyuran Teknosa, alışveriş kredisi seçeneğiyle de alımlarda kolaylık sağlamaya başladı.

Gülşen İstanbul'da butik açacak!

Müzikteki başarısı kadar giyim tarzıyla adından sıkça söz ettiren Gülşen, moda sektörüne giriyor. Ünlü popçu, İstanbul'da butik için yer arıyor.

RE/MAX En Moda Gayrimenkul Markası seçildi!

RE/MAX Türkiye, 9’uncu Fashion TV Moda Ödülleri kapsamında “En Moda Gayrimenkul Markası” seçildi...

Eskiye dönüş, ev dekorasyonunda yeni trend!

Her gün yepyeni bir akımla karşı karşıyayız. Gelişen moda sektörü teknoloji ile hız kaybetmeden geleceği yakalayabilmeye çalışıyor. Peki bu yılın mimari trendi nedir? İşte o haber...

Mimaride yeni trend kültürlerin yok olmasını önlüyor!

Dünya her gün yepyeni bir akımla karşı karşıya… Gelişen moda sektörü teknoloji ile hız kaybetmeden geleceği yakalayabilmeye çalışıyor. Bu doğrultuda iç mimaride yeni trend; geçmiş ile gelecek ardasında ki bağı kopartmamak.

Toya Moda'da teslime kadar kredi taksitleri Toya'dan!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspres’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, 120 ay vade ile ev alanların, teslime kadar taksitlerini Toya ödeyecek.

2014te en moda renk hangisi Haberi

2014te en moda renk hangisi


Bahar aylarının gelmesi ile birlikte evlerde yenilenme ve bahar temizliği vakti de geldi. Ekonomist dergisi bu yılın moda renklerini derledi.


Havaların ısınmasıyla birlikte insanlarda bir değişim isteği uyanıyor. Bahar mevsimiyle birlikte evlerin boyalarının da yenilenmesi, mekanların daha temiz, ferah bir hale gelmesi anlamını taşıyor. Bu süreçte renklerin insanlar üzerinde yaratığı güçlü etkisini doğru kullanarak evlerimize şans, bereket ve huzur getirmek elimizde. 

Bu yılın moda renklerini, evinize, ofisinize şans ve bereket için 2014'ün en popi'ıler renkleri araştırdık. Boya uzmanları bu yılın en popüler renginin mor olduğunu vurgularken, huzur için yeşil ve mavi tonların tercih edilmesini öneriyorlar. 

Boya uzmanlarına siz okurlarımız için 2014'ün öne çıkan « renkleri arasından evinizin enerjinizi yükseltecek renkleri seçtirdik... 

RENKLER NEYİ SİMGELİYOR? 

Doğadaki her renk farklı bir etkiye sahip. 

Örneğin morun şans getirdiğine,...