15 / 05 / 2024

2016 belediye bütçeleri

2016 belediye bütçeleri

Sultangazi Belediye Meclisi, 2016 mali yılı bütçesi ile performans programını onayladı. Sultangazi Belediyesi 2016 yılı bütçesi 305 milyon TL olarak belirlenirken, en büyük pay Fen İşleri Müdürlüğü’ne ayrıldı.

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

2024 bütçesinin aslan payı yazılım ve donanıma!

2024 yılında bütçelerde aslan payı altyapı yenilemelerine, yazılım ve donanıma ayrılacak. Yeni teknolojilere uyum süreci de bütçeleri artıracak. Yönetilen servisler ve bulut bilişimin bütçedeki payı artacak.

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Bütçeyi Zorlamayan Fırın Arayanlar Dikkat! İşte Profilo Ankastre Fırınları Mart 2022 Fiyat Listesi…

Yeni bir eşya alırken öncelikli olarak fiyatlara bakmak tercihleri belirler. Bütçeleri zorlamayan Profilo ankastre fırınları ve fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!

Kayseri Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamındaki anahtar teslim töreninde konuşan Özhaseki, kentsel dönüşüm bütçeleri için çağrıda bulundu.

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

İstanbul’un 39 ilçesinde 2021 yatırım bütçeleri belirlendi! 

İstanbul’un 39 ilçesinin 2021 yılı bütçeleri açıklandı. İstanbul’un en yüksek bütçeye sahip ilçesi Esenyurt, en düşük bütçeye sahip ilçesi ise Adalar olarak gerçekleşti.

Denizli Büyükşehir'in 2020 bütçesi 772 milyon 220 bin TL!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir DESKİ Genel Müdürlüğünün 2020 yılı bütçeleri 1 milyar 215 milyon TL olarak belirlendi.

Şehir hastaneleri artık kendi bütçeleri ile yapılacak!

Şehir hastaneleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “Şehir hastanelerini kendi imkânlarımızla, kendi bütçemizle yapacak tecrübeye sahip olduk. Bu hastanelerle ilgili kira bedeli ile hizmetler toplanarak birçok rakamlar veriliyor. Bunlar doğru değil'' dedi.

İBB Meclisi’nde 39 ilçenin 2020 bütçesi onaylandı!

İstanbul'daki 39 ilçenin 2020 yılı bütçeleri İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. İstanbul'un en yüksek bütçeye sahip ilçesi de 802 milyon 250 bin Türk Lirası ile Esenyurt oldu. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 14 milyar TL!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve EGO Genel Müdürlüğü’nün toplam 14 milyar TL’lik 2019 bütçeleri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. 

Trabzon Büyükşehir'in 2019 bütçesi 711 milyon TL!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında yapılan Belediye Meclisi oturumunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi konuşuldu.

Alanya Belediyesi'nin 2019 bütçesi 405 milyon TL!

Alanya Belediyesi’nin tahmini 405 milyon liralık 2019 Yılı Gelir ve Gider Bütçesi, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. 

2016 belediye bütçeleri Haberi

2016 belediye bütçeleri


Sultangazi Belediye Meclisi, 2016 mali yılı bütçesi ile performans programını onayladı. Sultangazi Belediyesi 2016 yılı bütçesi 305 milyon TL olarak belirlenirken, en büyük pay Fen İşleri Müdürlüğü’ne ayrıldı. Meclis toplantısında konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, hizmetleri vatandaşların ayağına kadar getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini söyledi.


Sultangazi Belediyesi,  2016 mali yılı bütçesi ve iki yılın gelir ve gider tahmini ile ilgili teklif, Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Meclisin Ekim ayı olağan toplantısında 2016 yılı tahmini bütçesi 305 milyon TL olarak kabul edildi. Bütçede en büyük payı Fen İşleri Müdürlüğü alırken; bunu Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü izledi.


Sultangazi Belediye Meclis Başkanı Hacı Orhan’ın başkanlığında yapılan toplantı grupların bütçe hakkındaki değerlendirmeleriyle başladı.  Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da 2016 mali...