05 / 07 / 2024

2016 yılının ev tasarım

2016 yılının ev tasarım

2016 yılında belirli tasarım anlayışının devam etmesinin yanı sıra daha cesur tasarımlar ve sakin, canlı renkler öne çıkıyor. Karbon Görsel İletişim ve Mimarlık Hizmetleri’nin Kurucularından Selen Selviler Özüekren'den, 2016 yılının tasarım trendleri...

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Ev sahibi kiracı sorunlarında gelinen son nokta: 2023 yılının ilk yarısında 47 bin kira tahliye davası açıldı!

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan kira ücreti tartışmaları mahkemelere taşınmaya devam ediyor. 2023 yılının ilk yarısında 47 bin kira tahliye davası açıldı.

Kia, 'Yılın Otomobil Üreticisi' ödülünü aldı!

2021'de ‘Topgear.com Ödülleri’nde EV 6 modeliyle “Yılın Crossover Aracı” ödülünün sahibi olan Kia, bu sene de aynı organizasyondan “Yılın Otomobil Üreticisi” ödülünü alarak ayrıldı. İşte ayrıntılar...

ABD'de mortgage faizleri 20 yılın zirvesine çıktı!

ABD ipotek oranları 14 Ekim haftasında 20 yılın en yüksek seviyesine yükselirken, ev satın alma ve kredi yeniden finansman başvuruları yüzde 4.5 düşüşle 1997'den bu yana en düşük seviyesine geriledi.

İngiltere'de konut fiyatları son 5 yılın en yüksek seviyesinde!

İngiltere'de konut fiyatları son 5 yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Ülkede ev  fiyatlarının yıllık oranda artışı yüzde 8,2 oldu.

Rusya'da ikincil konut fiyatları son 5 yılın en düşük seviyesine geriledi!

Rusya'da ikincil konut fiyatları son 5 yılın en düşük seviyesine düştü. İkincil konut fiyatları 2016'dan beri ilk kez metrekare başına bin doları aşmadı.

Yılın ilk beş ayında en çok konut Esenyurt'ta satıldı!

İstanbul'da yılın ilk 5 ayında 78 bin 433 konut satıldı. En çok 11 bin 961 adet ev satışıyla Esenyurt oldu. 

Home City Pendik AVM yılın ilk çeyreğinde açılıyor!

Home City Pendik AVM 2018 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan AVM konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak.

2017 yılının ilk 3 çeyreği hareketli geçti!

Savaş Gürbüz “Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunuyum. Yaklaşık 7 yıllık gayrimenkul geliştirme ve proje yönetimi kariyerimin ardından 2013 yılında Cushman & Wakefield ailesine katıldım. 2016 yılından bu yana ise Cushman & Wakefield Türkiye’de ofis ekibini yönetiyorum” dedi. 

2016 yılının Mayıs ayına göre konut satışları yüzde 1,5 arttı!

TÜİK kayıtlarına göre mayıs ayında 116 bin 558 konut satıldı.Bu sayı 2016 yılının aynı ayında satılan konut sayısının yüzde 1,5 üzerinde bulunuyor.

ESKİDJİ Gayrimenkul'den yılın en başarılı bölge ortaklarına ödül!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdi.

Sur Yapı Yılın Süperstar Kampanyası ile fırsatlı 14 proje!

Sur Yapı, 14 projesinde "Aynen Öyle" kampanyası ile sıfır peşinat ve sıfır faizle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. İşte Sur Yapı'dan Yılın Süperstar Kampanyası ile fırsatlı 14 proje...

Realty World Türkiye 10'ncu yılını kutladı!

Realty World Türkiye hem 2016 yılının en iyilerini ödüllendirdi hem de 10.yılını muhteşem bir organizasyonla kutladı…

2016 yılının ev tasarım Haberi

2016 yılının ev tasarım

Her yıl yeni tasarımlar, renkler evlerimizde, ofislerimizde hatta giysilerimizdeki yerlerini alıyorlar. 


2016 yılında belirli tasarım anlayışının devam etmesinin yanı sıra daha cesur tasarımlar ve sakin, canlı renkler öne çıkıyor.


Plus Kitchen, Beyaz Fırın, Konya Petek Pastanesi ve benzeri firmalara marka oluşturma ve geliştirme, iç mekan tasarımı, iletişim tasarımı alanlarında multidisipliner hizmet veren Karbon Görsel İletişim ve Mimarlık Hizmetleri’nin Kurucularından Selen Selviler Özüekren, 2016 yılının tasarım trendlerini aktardı;


1.Canlı ama sakinlik veren renkler ön planda


Neşeli ve enerji veren renkler mobilyadan duvar renklerine halıdan dekoratif aksesuarlara kadar geniş bir alanda karşımıza çıkıyor. Hayatımızı yönlendiren teknolojinin aksine sakinlik arayışımızı tamamlayan renkler tercih ediliyor.


2.Tasarımlarda baskın tarzlar yer alıyor


Bir yandan sakinlik sağlayan renkler tercih edilirken diğer yandan cesur renk kullanımları ile karşılaşıyoruz. Cesareti vurgulayan renkler baskın bir...